Lifestyle

Mi az, ami nem hiányozhat egyetlen nő éjjeliszekrényéből sem?

A kérdést olvasva egészen biztosan mindenkinek papírzsebkendők, alvást segítő szemmaszkok, krémek vagy gyógyszerek jutnak az eszébe. Természetesen jó, ha ezek kéznél vannak, épp úgy, ahogy egy pohár víz, egy könyv, az ébresztőóra vagy akár egy kis éjszakai fény.

Ugyanakkor akad még hely abban a szekrényben, és szerencsére egyre többen határoznak úgy, hogy a hátsó traktusba egy dobozban rejtve tárolják a legféltettebb szexuális játékszerüket, a vibrátort. Manapság már alig akad olyan nő, aki na próbálta volna ki, vagy ne használná rendszeresen ezt a szexuális segédeszközt.

Ha neked még nem volt ilyen jellegű tapasztalásod, akkor mindenképpen látogass el a Szexaruhaz.hu Szexshop vibrátorokat listázó oldalára, és válaszd ki a számodra legideálisabb darabot.

A bőség zavara…

Ha rákattintasz az imént említett oldalra, akkor bizony látni fogod, hogy nem is olyan egyszerű ez a dolog, hiszen annyi típusú vibrátor létezik, hogy nő legyen a talpán, aki elsőre kiigazodik a kavalkádban.

Éppen ezért összegyűjtöttük számodra a legfontosabb tudnivalókat, hogy megkönnyítsük a választást. Először is nézzük meg, hogy milyen fajták közül válogathatsz.

  • Klasszikus hüvelyi vibrátort is választhatsz, vagy olyat is, ami a csiklót is izgatja, esetleg koncentrálhatsz a G-pontodra.
  • A wandok és a léghullámos csiklóizgatók egészen új fejlesztésnek minősülnek.
  • A különlegesebb darabok közé tartozik a pár-, az anál-, a felcsatolható, a lökő vagy épp az élethű változat is.

Mindegyik mást tud, és mindegyik igazán speciális a maga nemében, ezért neked kell eldönteni, hogy melyikre vágysz a legjobban!

Mire figyelj oda a választás során?

Ha már megvan az irány, hogy milyen típusú vibrátor nyeri el a tetszésedet a leginkább, akkor azért még vedd fontolóra a következő szempontokat is:

  • Szeretnéd-e vízben használni?
  • Elemes vagy akkus verzió lenne a kényelmes?
  • Mennyire érzékeny a bőröd? Az anyagválasztás során fontos ezt is mérlegelni.
  • Milyen vibrációs programokat szeretnél, ha szükséged van rá egyáltalán?
  • Szeretnél-e távirányítós, applikációval működtethető játékot magadnak?

A méretet semmiképp se hanyagold el – se a vastagságot, se a hosszúságot. Kezdő használóként semmiképp se válassz túl nagy darabot, aztán ahogy belejössz, úgy növekedhet a méret.

Ha megvan, hogy pontosan mire is vágysz, akkor mindenképpen érdemes ár-érték arányban is összehasonlítani a termékeket.

Lehet akár több játékszered is!

Most minden bizonnyal azon tűnődsz, hogy melyik legyen az az egy, amelyiket megvásárolod a fent említett webáruház kínálatából. A jó hír ellenben az, hogy nem muszáj egyetlen darab mellett letenni a voksodat, hiszen akár többet is rendelhetsz, majd amikor már mindegyikkel megszerezted a kellő rutint, akkor jöhet az újabb adag! Klassz őszi-téli hónapok elé nézel, úgy tűnik…

Lead fotó: Pexels /Roberto Nickson/

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Sztárok
Rengeteg sztárt érint az árvíz, és mennek a súlyos történések. Havas Henrik is el lesz zárva a külvilágtól pár napig, míg Varga Viktort nem akarták hazaengedni.
Sztárok
II. Erzsébet szívügyének tekintette, hogy Meghan Markle beilleszkedjen a brit királyi családba, éppen ezért hajlandó volt vele kapcsolatban kivételt tenni egy fontos kérdésben.
Fashion&Beauty
Kamilla királyné ezúttal nem fenséges estélyiben vagy tekintélyt parancsoló kosztümszettben keltett nagy szenzációt, hanem egy átlagos, mégis feltűnően csinos őszi ruhában.