Lifestyle

Írd be ezt a pár karaktert a böngésződbe: garantáltan tátva marad a szád attól, ami történni fog

A Google hatalmas újdonsággal kedveskedett a Chrome böngésző felhasználóinak - hidd el, ezt a lehetőséget te sem hagyhatod ki!

Ragyogó frissítés érkezett a Chrome-ba

Fontos frissítést adott ki a Google a Chrome böngészőhöz, és ezúttal nem egy nulladik napi sebezhetőség befoltozásáról van szó - írja a hvg.hu -, hanem egy sokkal egyedibb és örömtelibb újdonságról. Mostantól ugyanis közvetlenül a böngésző címsorából is elérhetővé vált a vállalat talán legjelentősebb jelenlegi fejlesztése. Ahhoz, hogy te is elérhesd, csupán egy pofonegyszerű parancsot kell beírnod a böngészőbe, le kell ütnöd az Entert, és már indulhat is a fantasztikus móka. Ha kíváncsi vagy a részletekre, nyisd meg galériánkat: máris elmagyarázzuk, pontosan miről is van szó!

Ha beírod a Chrome böngészőbe a @gemini parancsot, nyomsz egy Entert, majd a böngésző címsorába beírod a kérdésed, máris cseveghetsz a Google mesterséges intelligenciájával, a Geminivel.
Kattints a további képekért!

Elképesztő, de a Google Chrome böngészőjében újra egy súlyos hiba ütötte fel a fejét, a felhasználóknak állandóan résen kell lenniük.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
A spanyol királyné híres arról, hogy az idehaza is népszerű fast fashion üzletekből választ magának nagyszabású eseményekre ruhát: nem volt ez másképp most sem, amikor is a minap szintén egy...
Egészség
A szakértők mindenkit arra figyelmeztetnek, hogy egy népszerű édesítő túlzott fogyasztása felgyorsíthatja az öregedés folyamatát.
Utazás
A hét második felében még 25-30 Celsius-fokos napi csúcsokra van kilátás, vasárnap viszont újabb jelentős fordulóponthoz érkezik hazánk időjárása.