Vérpezsdítő újításokat hoz az Android 15, ami hamarosan itthon is elérhetővé válik

Most már heteken belül a magyarok is megízlelhetik, hogy milyen az Android 15 operációs rendszer. Azt viszont már tudni lehet, hogy a Google milyen újításokat tervezett.

A Google a szokásos menetrendhez képest majdnem egy hónappal később adta ki az új mobilos operációs rendszert

Az Android 15 hivatalos megjelenése 2024. szeptember elején történt meg a csúszás miatt. A Google azonban innentől elérhetővé tette a forráskódot.

Azért is volt ez, hogy a lehető legstabilabb rendszert kapják meg a felhasználók. Az új verzió számos izgalmas újítást és fejlesztést hoz, amelyek célja természetesen a felhasználói élmény javítása, a teljesítmény növelése és az adatvédelem erősítése.

A HVG szemlézte, hogy a vállalat bejelentése szerint a rendszer mostantól elérhető az Android Open Source Projectben. Ennek köszönhetően a mobilgyártók képesek lesznek a saját készülékeikhez formálni az operációs rendszert A galériánkban megmutatjuk, hogy mire kell számítani!

Az Android 15 egyik legfontosabb újítása a “Privát Tér” funkció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy érzékeny alkalmazásokat és adatokat elkülönítsenek a többi tartalomtól. Ez különösen hasznos lehet azoknak, akik munkahelyi és személyes adataikat szeretnék elkülöníteni.
Kattints a további képekért!

A Gmail asztali böngészőben használt változatában egy ideje lehet használni ezt a zseniális funkciót, de most megérkezik a mobilokra is.

Leadfotó: Android Developers / Google

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Az egyik világhírű youtuber, Rachell Marie Hofstetter állította ezt a sztárról, aki együtt is dolgozott Jason Momoával.
Utazás
Akár a karácsonyi vásárok hangulata, akár a napsütötte tengerpart vonz, Európa számos olyan izgalmas helyet tartogat, ahová télen is érdemes lesz ellátogatnod!
Lifestyle
Matt Damon karaktere a Mentőexpedícióban most szomorúan tekintene az égre, ha valóban ott lenne.