Lifestyle

Botrány a paralimpián: a hajóban felejtette a telefonját, ezért bukja a bronzérmét a 28 éves paraevezős

Hajóban felejtett telefonja miatt kizárták és a bronzérmét is elvették Giacomo Perini paraevezőstől a párizsi paralimpián - közölte az MTI.

Kizárták Giacomo Perinit

Hajóban felejtett telefonja miatt kizárták és a bronzérmét is elvették Giacomo Perini paraevezőstől a párizsi paralimpián. Perini vasárnap harmadik helyen ért célba a férfi egypárevezősök PR1 kategóriájában – melyben a versenyzők csak karjaikat és vállaikat használhatják az evezés során –, a nemzetközi szövetség, azonban, nem sokkal később közölte, hogy kizárja a versenyből, mivel kommunikációra alkalmas eszközt használt a verseny alatt.

A 28 éves, olasz paraevezős szerint figyelmetlenségből maradhatott a hajóban a mobiltelefonja, állítása szerint nem használta. Perini egy kis zsákban tartotta a telefont, melyben egy üveg víz is volt, és szerinte nem sértett szabályt.
Kattints a további képekért!

A walesi hercegné férje, Vilmos herceg és közös gyermekeik társaságában utazott el Balmoralba, hogy a nyár végén kipihenje az elmúlt időszak fáradalmait. Néhány pillanatra azonban megszakította vakációját, és bejelentkezett az X felületén.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Sztárok
Az egyik világhírű youtuber, Rachell Marie Hofstetter állította ezt a sztárról, aki együtt is dolgozott Jason Momoával.
Utazás
Akár a karácsonyi vásárok hangulata, akár a napsütötte tengerpart vonz, Európa számos olyan izgalmas helyet tartogat, ahová télen is érdemes lesz ellátogatnod!
Lifestyle
Matt Damon karaktere a Mentőexpedícióban most szomorúan tekintene az égre, ha valóban ott lenne.