Utazás

A legjobb 3 dolog, amit Rovinjban, Horvátországban tehetsz 2024-ben

Rovinj, az Isztriai-félsziget ékköve, az egyik legbájosabb úti cél a történelem, a kultúra és a természeti szépségek tökéletes keverékére vágyó utazók számára. Ez a festői város mindenki számára tartogat valamit, legyen szó romantikus pihenésre vágyó párokról vagy gyermekbarát tevékenységeket kereső családokról. Ahhoz, hogy igazán kiélvezd az itt töltött időt, a legjobb, ha egy luxusvillát bérelsz Horvátországban.

1. Fedezd fel a történelmi óvárost

Rovinj óvárosa egy macskaköves utcákból, színes házakból és bájos terecskékből álló labirintus, amely kötelező úti cél a történelem és a kultúra szerelmeseinek. Kezdd az utazást a Balbi-ívnél, amely az óváros bejáratát jelzi. Ahogy végigsétálsz a szűk sikátorokon, felfedezheted a rejtett udvarokat, művészeti galériákat és hangulatos kávézókat. Az óváros legfőbb nevezetessége a Szent Eufémia templom, ahol felmászhatsz a harangtoronyba, és lenyűgöző kilátásban gyönyörködhetsz az Adriai-tengerre és a környező szigetekre.

A felfedezéssel töltött nap után térj vissza luxusvilládba, amely csak egy rövid sétára található az óvárostól. A Villsy kínálatában számos villa található, amelyek gyönyörű kilátást nyújtanak a történelmi központra és a tengerre, így tökéletes kiindulópontot biztosítanak a rovinji kalandokhoz.

2. Pihenj a Lone Bay strandján

A Lone Bay strand Rovinj egyik legnépszerűbb helye a pihenésre és a napozásra. A védett Zlatni Rt erdőparkban található strand kristálytiszta vízzel és nyugodt légkörrel várja a látogatókat, így ideális családok számára is. A strand jól karbantartott, napágyakkal, napernyőkkel és közeli kávézókkal felszerelt, ahol frissítő italokat fogyaszthatsz.

Ha kisállattal utazol, a Lone Bay strand szintén kisállat-barát, így együtt élvezhetitek a napfényt és a tengert. Szállásként érdemes egy Lone Bay strand közelében lévő villát bérelni. A Villsy több olyan lehetőséget is kínál, amelyek egyaránt kisállat- és családbarátak, biztosítva a kényelmes tartózkodást mindenki számára.

3. Fedezd fel a Rovinji-szigetcsoportot hajóval

Rovinj felfedezésének egyik legjobb módja a környező szigetcsoport bejárása. Bérelj hajót, vagy csatlakozz egy vezetett túrához, hogy meglátogasd a part mentén szétszórt 14 szigetet. A leghíresebb sziget a Szent Katalin-sziget, amely buja növényzetéről és eldugott strandjairól ismert. Ha kalandosabb élményre vágysz, látogass el a Vörös-szigetre (Crveni Otok), ahol snorkelezhetsz, úszhatsz, vagy egyszerűen csak pihenhetsz a nyugodt környezetben.

Egy vízen töltött nap után térj vissza luxusvilládba, amely privát medencével vár, ahol lazíthatsz és élvezheted az esti szellőt. A Villsy sok villája Rovinjban közel található a tengerparthoz, így könnyű hozzáférést biztosítanak a hajókölcsönzéshez és a szigettúrákhoz.

Foglalj álomvillát Rovinjban a Villsy-nél

Rovinj számos olyan tevékenységet és élményt kínál, amelyek minden utazó érdeklődését kielégítik. Legyen szó az óváros felfedezéséről, a strandolásról, vagy a helyi konyha élvezetéről, Rovinj felejthetetlen nyaralást ígér 2024-ben. Hogy tartózkodásodat még emlékezetesebbé tedd, foglalj egy luxusvillát a Villsy-nél.

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Utazás
Sztárok
Még augusztusban született meg Hailey és Justin Bieber első gyermeke. Nagy kérdés, hogy milyen apuka lesz majd a világsztárból, aki egykor a tinik bálványa volt.
Sztárok
Meryl Streep közelmúltbeli outfitje kétségtelenül az Emmy-gála történetének egyik leggyönyörűbb szerelése volt, amire jó ideig biztosan emlékezni fogunk még.
Sztárok
Az amerikai marketinges lány kalandjai ezúttal Rómában folytatódnak, de az biztos, hogy Párizst sem hagyja végleg magára.