Selena Gomez felvette a világ legszebb kis fekete ruháját: lélegzetelállító volt benne, minden nő ezt a darabot akarja most

Az énekes-színésznő ismét bebizonyította, hogy nem kell nádszálvékonynak lenni ahhoz, hogy valaki istennőként tündököljön egy mini ruhában.

Maga volt a megtestesült tökély

Selena Gomez napjaink egyik legnagyobb szexszimbóluma, nem véletlenül: a hollywoodi sztár formás idomaiért minden férfi rajong, hibátlan arcvonásairól nem is beszélve. Bár Selena alkata nem olyan, mint a modelleké, a színésznő ezt büszkén vállalja, és nem szégyelli megvillantani kerekded alakját még a vörös szőnyegen sem: nem takargatja magát, a nők pedig imádják ezért. Justin Bieber exbarátnője a minap a Gyilkos a házban című krimisorozat 4. évadának premierjén vett részt: az eseményre Sel egy csillogós kis fekete ruhát húzott magára, ami fantasztikusan állt rajta, nem csoda tehát, hogy most minden nő ezt a darabot próbálja beszerezni - galériánkban mutatjuk!

Selena Gomez mostanában főként magánélete miatt kerül a címlapokra: a díva egy ideje Benny Blanco producerrel alkot egy párt, ami miatt sok kritika érte őt, hiszen a férfi nem éppen egy tipikus álompasi, Sel azonban köszöni szépen, jól van és nagyon boldog szerelmével, aki a pletykák szerint nemrégiben el is jegyezte az énekes-színésznőt, ám ez egyelőre csak egy híresztelés, ugyanis egyik fél sem támasztotta alá ezt az információt.
Kattints a további képekért!

Már alig várjuk, hogy a divatos nyári szandálokat, őszi, dögös csizmákra cseréljük!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Elindult a TV2 sikerműsorának ötödik évada, visszatért a Dancing with the Stars, amiben Vomberg Frigyes partnere a mindig örök fiatal Südi Iringó lett!
Sztárok
Bár nincsenek megerősített források arra vonatkozóan, hogy ez a bizonyos mondat valóban elhangzott volna Meghan szájából, az biztos, hogy a hercegné eleinte nem igazán értette a királyi feladatok...
Sztárok
ATB rajongói egy nagyon jó, de egyben egy rendkívül szomorú hírt is kaptak. A trance zene egyik úttörője megtette a nagy bejelentést.