Azahriah keményen megkapta a kritikát az Illés és a Fonográf együttes egykori frontemberétől

Szörényi Levente őszintén elmondta, hogy mit gondol Azahriah zenéjéről. Úgy néz ki, zavarja, hogy ennyire esik a színvonal.

„Ömlik a szenny”

Anno még 2023. október közepén hirdették meg Azahriah első Puskás-koncertjét, amelyből napokon belül kettő, végül három lett.

Nem is volt könnyű ezt összehozni, mivel több mint egy éves szervezés előzte meg az egész gigabulit. A szükséges eszközök és kellékek jelentős részét külföldről kellett beszerezni, mert itthon nem voltak hozzáférhetők.

Azahriah azóta a teljes celebipart beelőzte, mivel a Forbes listáján első lett. A galériánkban megmutatjuk, mit gondol a zenéjéről az egyik legenda, Szörényi Levente!

Azahriah mindössze 22 évesen írt történelmet a tripla Puskással. Rengetegen imádják a zenéjét, és igyekeznek követni a megmozdulásait a közösségi médiában.
Kattints a további képekért!

Azt tudjuk jól, hogy az előadók közül Szikora Róbert is mindig őszintén elmondja, amit gondol. Most Azahriah, és a Valmar is a középpontba került.

Leadfotó: MTI Fotó – Vasvári Tamás

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Még augusztusban született meg Hailey és Justin Bieber első gyermeke. Nagy kérdés, hogy milyen apuka lesz majd a világsztárból, aki egykor a tinik bálványa volt.
Sztárok
Meryl Streep közelmúltbeli outfitje kétségtelenül az Emmy-gála történetének egyik leggyönyörűbb szerelése volt, amire jó ideig biztosan emlékezni fogunk még.
Sztárok
Az amerikai marketinges lány kalandjai ezúttal Rómában folytatódnak, de az biztos, hogy Párizst sem hagyja végleg magára.