Egészség

Elhagyták a koponyája egy darabkáját, beperelte a kórházat a feldühödött férfi

A koponyadarab eltávolítására egy halaszthatatlan műtét miatt került sor. Csakhogy pár héttel később az orvosoknak vissza kellett volna helyezniük a darabkát, aminek közben nyoma veszett.

Így pótolták a hiányzó csontdarabot

Szürreális jelenetek játszódtak le nemrég az amerikai Georgia állambéli Emory University Hospital Midtown kórházban: az orvosok agyvérzés miatt, egy sürgős műtét keretében eltávolítottak egy darabot egy helybéli páciens, Fernando Cluster koponyájából, ám néhány héttel később vissza kellett volna illeszteniük a helyére a 11,9x14,9 centiméteres darabot, viszont erre már nem került sor, mivel a csontnak nyoma veszett - írja a The Washington Post. A lap hozzáteszi: amikor a kórház személyzete elment a csontdarabért, több darab is "hiányos" volt, azaz hibás volt a nyilvántartásuk. A szakemberek végül "szintetikus anyaggal" pótolták a hiányzó csonttöredéket, ehhez viszont egy újabb operációra volt szükség, ami 19 ezer dollárba, vagyis nagyjából 6,7 millió forintba került.

A már egyébként is kacifántos történet ezután újabb hihetetlen fordulatot vett: Cluster még egy fertőzést is elkapott az operáció során, ami szükségessé tett egy következő műtétet.
Kattints a további képekért!

Borzalmasan ért véget a 32 éves nő randija, hosszú lesz a teljes felépülés.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Egészség
Lifestyle
„Még a kis topot is le kellett venni magáról és a kis kezével takarta a mellkasát, hogy ne szégyenüljön meg még jobban az osztály előtt. Fel voltam háborodva, és rettenetesen megrázott a dolog” -...
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, több mint 200 fajta rák létezik, a korai jelek észlelése pedig kulcsfontosságú a betegségek esetében, ugyanis az életünket is megmentheti, ha időben észrevesszük a tüneteket...
Sztárok
A Dancing with the Stars idei évadának nagy meglepetése a hazai TikTok egyik legnépszerűbb tartalomgyártója, Whisper Ton, aki Tóth Katica partnereként lép a parkettre néhány hét múlva.