Lifestyle

Több mint 250-féle sörrel vár a 8. Belvárosi Sörfesztivál

Nyolcadik alkalommal tölti meg sörrel a budapesti Szabadság teret a Belvárosi Sörfesztivál, a SPAR Magyarország támogatásával! 2024-ben több mint 250-féle sörrel, a legkirályabb hazai sörfőzdék kézműves különlegességeivel, az importőrök parádés nemzetközi sörkínálatával, valamint a legvagányabb food truckok finomságaival várunk téged is a belváros szívében! A sörfogyasztáshoz szükséges fesztiválpoharat pedig a SPAR révén akár féláron szerezheted be!

Ha úgy érzed, kellőképpen kiszáradtál a nyári kánikulában, akkor a nyarat lezáró 8. Belvárosi Sörfesztiválon biztosan felüdülést fogsz találni. A rendezvény célja, hogy népszerűsítse a gazdag hazai sörkultúrát, valamint a jól ismert márkák mellett bemutassa a magyar kézműves sörfőzdék remekműveit és újdonságait, és a hozzájuk tökéletesen passzoló ételeket. A SPAR is hasonlóan gondolkodik a kérdésről, ezért idén is főtámogatóként segíti a fesztivált.

Feltétlenül ajánljuk, hogy erre a hétvégére ne tervezz más programot, mint a 8. Belvárosi Sörfesztivált, ami Budapest egyik legszebb és könnyen megközelíthető terén vár idén is. A rendezvény látogatása ingyenes, de a sörfogyasztáshoz egyedi fesztiválpoharat kell vásárolnod.

Vásárolj a SPAR-ban és olcsóbb lesz a fesztiválozás

Augusztus 15-28. között, ha bármely SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner vagy SPAR market üzletben 15 ezer forint felett vásárolsz, akkor fizetéskor egy kuponnal ajándékoznak meg, amellyel 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatod meg a 8. Belvárosi Sörfesztiválon a sörfogyasztáshoz szükséges exkluzív fesztiválpoharat. A kupont a rendezvény ideje alatt, a Szabadság téri feltöltőpontokon tudod beváltani.

Emellett egy különleges játék is vár a rendezvényt megelőzően: augusztus 16-21. között a SPAR közösségimédia oldalán a játékos kedvűek egy sörrel kapcsolatos nyereményjátékban páros pohárjegyet nyerhetnek.

Kortyolj bele a Fesztivál sörébe

A főtámogató SPAR standján megkóstolhatod a Belvárosi Sörfesztivál hivatalos sörét, a 2024-es Festival Hippie-t is, amely egyszerre mutatja meg az ismerősen könnyed, komlós IPA hagyományait, ugyanakkor idén a rajongók és a készítők szándéka alapján új alapanyagok, ízek és technológiák emelik magasabb szintre a megújult fesztiválsör élményét.

A rajongók döntöttek a Festival Hippie stílusáról

A sörkülönlegesség stílusát az elmúlt évekhez hasonlóan a rajongók választhatták ki. Így az ő voksaik alapján állította össze a fesztiválsört Ábrahám Máté sörfőzőmester és csapata. A sörben felhasznált ötféle komló Németországból, az Egyesült Államokból és Ausztráliából érkezett, így nem véletlen, hogy a déligyümölcsös, ananászos aromák a legmeghatározóbbak a sörkülönlegességben. A nemzetközi kooperáció eredményeként létrejött 2024-es Festival Hippie olyan karakteres aromát biztosít, amely bárki számára izgalmas, érdekes és könnyen fogyasztható.

Igazi sörkavalkád vár rád a SPAR standján

A Festival Hippie-n kívül hétféle sör – köztük az illatos Horizont Hazy Queen, a Pannonhalma Witbier búza, a FIRST Belgian Cherry, a Fehérnyúl Rafa, a Szent András Majdnem Mangó is csapon lesz a SPAR standján, ahol ezeken felül nyolcféle üveges és dobozos sör is vár rád. Hogy milyen ízeket is rejtenek ezek a nevek, arról győződj meg személyesen, várunk szeretettel a SPAR standján, a 8. Belvárosi Sörfesztiválon!

További részleteket itt találsz Magyarország leghabosabb fesztiváljáról: sorfesztival.hu

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
Még augusztusban született meg Hailey és Justin Bieber első gyermeke. Nagy kérdés, hogy milyen apuka lesz majd a világsztárból, aki egykor a tinik bálványa volt.
Sztárok
Meryl Streep közelmúltbeli outfitje kétségtelenül az Emmy-gála történetének egyik leggyönyörűbb szerelése volt, amire jó ideig biztosan emlékezni fogunk még.
Sztárok
Az amerikai marketinges lány kalandjai ezúttal Rómában folytatódnak, de az biztos, hogy Párizst sem hagyja végleg magára.