Harry csatát nyert Meghan ellen: a herceg semmibe vette felesége óhaját

Nagyon úgy tűnik, hogy Harryt bizonyos dolgokban még Meghan sem tudja befolyásolni, és a herceg foggal-körömmel ragaszkodik az elveihez, főleg akkor, ha a gyerekekről van szó.

Nem tűrt ellentmondást

Évek óta vita tárgyát képezi, hogy vajon Harryre milyen hatással van Meghan: sokan úgy vélik, hogy a hercegné az erősebbik fél a házasságukban, és minden rossz miatta történt a herceggel, kezdve azzal, hogy Harry eltávolodott a családjától, majd felesége egészen az Egyesült Államokig rángatta őt gyerekeikkel együtt. Persze az valószínűleg sosem fog kiderülni, hogy a sussexiek botrányos cselekedetit illetően kinek és mennyi része volt kettőjük közül a dolgokban, az azonban a herceg barátai és családtagjai szerint biztos, hogy Harry teljesen megváltozott, mióta megismerte Meghant. Nos, éppen ezért gondolja az emberek többsége azt, hogy a herceg túl gyenge és nem áll ki magáért, neje pedig folyamatosan manipulálja és befolyásolja őt - van azonban egy olyan ügy, amelyben Harry nem tűrt ellentmondást, és nem hagyta, hogy az egykori színésznő döntsön helyette, így végre megnyert egy csatát Meghan ellen. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Harrynek és Meghannak nemrégiben meg kellett hozniuk egy komoly döntést, az ügyben azonban a pár nem értett egyet, ám végül a herceg akarata teljesült feleségéével szemben.
Kattints a további képekért!

Bár a hercegné blézere több mint 1 millió forintba kerül, szerencsére olcsóbban is be lehet szerezni ehhez hasonló darabot.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Meryl Streep közelmúltbeli outfitje kétségtelenül az Emmy-gála történetének egyik leggyönyörűbb szerelése volt, amire jó ideig biztosan emlékezni fogunk még.
Sztárok
Az amerikai marketinges lány kalandjai ezúttal Rómában folytatódnak, de az biztos, hogy Párizst sem hagyja végleg magára.
Fashion&Beauty
Emily Blunt egy látványos estélyi ruhában állt a fotósok elé American Institute for Stuttering Gáláján, a jelenlévők pedig teljesen odáig voltak attól, milyen pompásan nézett ki a színésznő.