Íme az álommunkahely, ami több, mint 565 millió forintot fizet havonta

Brian Niccol igazi gigafizetést kap, de ehhez 1600 kilométert kell ingáznia. Persze ezt egy különleges magángépen teheti meg.

A cég még ezt is fizeti neki

Szokták mondani, hogy a Starbucks nem csupán egy kávézólánc, hanem jóval több annál, és ez valamennyire igaz is. A vállalat története 1971-ben kezdődött Seattle-ben, a történelmi Pike Place Marketen, ahol az első üzletükben frissen pörkölt kávébabot, teát és fűszereket kínáltak a vásárlóknak.

A Starbucks elkötelezett amellett, hogy etikusan szerezze be és pörkölje a világ legjobb minőségű arabica kávéját. Ma már a világ legnagyobb kávézóláncaként üzemel, több mint 38 ezer üzlettel 80 országban.

Azonban valami még nincsen rendben, mivel három éven belül negyedszer cserélte le vezetőjét a vállalat. A galériánkban megmutatjuk, hogy mit várnak el az új embertől, Brian Niccoltól, és ő mit kap ezért cserébe! A luxus alaposan körül fogja venni!

A Telex számolt be róla, hogy szeptembertől a Starbucks új vezetője Brian Niccol lesz, akit a Chipotle texasi-mexikói gyorsétteremlánctól csábítottak át. A cég meg is akar adni neki mindent, amit csak lehet.
Kattints a további képekért!

Sokaknak nem indulhat el a nap kávé nélkül, ráadásul rengeteg kutatás bizonyítja, mennyire egészséges. Azonban mi történik, ha veszélybe kerül az egyik legnépszerűbb kávébab?

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Még augusztusban született meg Hailey és Justin Bieber első gyermeke. Nagy kérdés, hogy milyen apuka lesz majd a világsztárból, aki egykor a tinik bálványa volt.
Sztárok
Meryl Streep közelmúltbeli outfitje kétségtelenül az Emmy-gála történetének egyik leggyönyörűbb szerelése volt, amire jó ideig biztosan emlékezni fogunk még.
Sztárok
Az amerikai marketinges lány kalandjai ezúttal Rómában folytatódnak, de az biztos, hogy Párizst sem hagyja végleg magára.