Ő Al Pacino ritkán látott, bombázó lánya: a 23 éves Olivia szexi alakjára nincsenek szavak - Fotók

Bár régebben rengeteg bántás érte a legendás színész legkisebb lányát telt idomai miatt, mára ezek a megjegyzések már kicsit sem érdeklik Oliviát, aki rendre dögös és merész fotókat tölt fel Instagram oldalára.

Telt alakjával hódít a férfiak körében

A 84 éves, Oscar-díjas és többszörös Emmy-, Tony- és Golden Globe-díjas olasz származású színészt, Al Pacinót valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen máig ő a filmtörténelem egyik, ha nem a legmeghatározóbb alakja. Al Pacino olyan kasszasiker mozifilmekben bizonyította tehetségét, mint a Pánik a Tű parkban vagy éppen A Keresztapa - utóbbi hozta meg számára az igazi áttörést, mellyel beírta magát a legnagyobb hollywoodi sztárok közé, de A sebhelyesarcú, illetve a Szemtől szemben, valamint a Fedőneve: Donnie Brasco című alkotások csak még ikonikusabbá és legendásabbá tették őt. Na persze magánélete miatt is rengetegszer találta magát a címlapokon: a színész kapcsolatai rendre rövid ideig tartottak egy kivételével, így Al Pacinót évek óta Hollywood örök agglegényének tartják. Ennek ellenére négy gyermeke született: Julie Marie Pacino, Anton James Pacino, Olivia Rose Pacino, valamint tavaly nyár elején látta meg a napvilágot Roman, akit a színész 54 évvel fiatalabb szerelme hozott a világra. Legkisebb lánya, Olivia januárban töltötte be a 23. életévét, és elképesztően dögös nővé érett: telt idomait rendre meg is mutatja közösségi oldalain, legforróbb képeit pedig most te is megtekintheted galériánkban!

Nemrégiben az egész világot, de még Al Pacinót is megdöbbentette a hír, miszerint 54 évvel fiatalabb szerelme, Noor Alfallah várandós: a színész még DNS-tesztet is csináltatott, ugyanis érthető módon nem akarta elhinni, hogy a fiú az övé, ám végül kiderült, hogy valóban ő a kis Roman édesapja, így a filmsztár 83 éves korában vált négy gyermekes apává.
Kattints a további képekért!

Amanda Bynesról nemrégiben friss fotók láttak napvilágot, az emberek pedig azóta sem térnek magukhoz a döbbenettől, hogy mi lett az egykor csinos színésznőből.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Home&Design
Anne Hathaway merész és egyedi előszobája bemutatja, hogyan lehet egy tér egyszerre rendezett és kifinomult, mégis élettel teli és személyes. A minimalizmus és a maximalizmus találkozása a 2025-ös év...
Lifestyle
Ezzel az egyszerű, de hatékony módszerrel biztos lehetsz abban, hogy a ragtapaszod hosszabb ideig a helyén marad, és megfelelően védi a sebedet. Próbáld ki, és tapasztald meg a különbséget!
Fashion&Beauty
Ezek a stílusos és elegáns cipők már évek óta hódítanak a divatvilágban, de minden évben visszatérnek, hogy újra megörvendeztessenek minket.