A magyarokat nem érdekli, hogy a Nutellának több mint a fele cukor
A Nutella elképesztően népszerű édesség, és úgy néz ki a magyarokat az sem érdekli, hogy rendkívül egészségtelen.
Azért attól ledöbbent mindenki, hogy mennyi cukor van benne
Elképesztő, de ez a mogyorós-csokoládés krém, világszerte az egyik legkedveltebb édesség. Akadnak olyanok, akik tényleg nem tudnak meglenni nélküle, és mindig kell, hogy ott legyen a közelben egy üvegnyi a konyhában.
A Nutella története a második világháború utáni Olaszországban kezdődött, amikor is a kakaóhiány miatt Pietro Ferrero cukrász mogyoróbelet adott a csokoládékrémhez, hogy pótolja a hiányzó kakaót. Az eredeti receptet 1963-ban fejlesztette tovább Michele Ferrero, Pietro fia, és ekkor kapta meg a Nutella nevet, amely azóta is sikerrel hódítja meg a világot.
De mivan benne, és miért tartják egészségtelennek a szakértők? A galériánkban mindent leleplezünk!
Natasha Crown minden édesszájú álmát éli: annyi Nutellát vesz magához, amennyit csak bír. Elképesztő oka van rá!