Még nem fogadta el ezt a törvényt a parlament, de közel vagyunk, hogy 18 év alatt betiltsák ezt a terméket

Hamarosan búcsúzunk a nyártól, és kezdődik az új tanév, ahol nagy változások lesznek. Meg is jelent a rendelet arról, hogy mit tilos bevinni az iskolába.

A mobilokról is megszületett a döntés, ami nagy vitákat váltott ki

Az a mai világban teljes mértékben a szülőkre van bízva, hogy hány éves kortól döntenek úgy, hogy okostelefont, vagy laptopot, illetve tabletet vásárolnak a gyerekeiknek.

Az is gondot jelenthet, ha ezt esetleg nem teszik meg, mert egyes közösségekben akár kiközösítéshez is vezethet, ráadásul ma már egyes iskolai feladatokhoz is szükség lehet digitális eszközhasználatra. A kormány azonban úgy ítélte meg, hogy elég káros, hogy minden fiatal zsebében ott lapul a mobiltelefon.

Az új törvény tartalmazza, hogy a tanároknak és az iskolaőröknek joguk lesz a tanulók csomagját és tárolóhelyiségét átvizsgálni, és a tiltott tárgyat/tárgyakat elvenni. A galériánkban megmutatjuk, hogy milyen tárgyakról is van szó.

A 444 számolt be róla, hogy megjelent a rendelet, melyek a tiltott tárgyak az iskolában. Nem lehet bevinni az iskolákba, kollégiumokba 8 centi pengehosszúságot meghaladó kést, dobócsillagot, rugóskést, íjat, boxert, gázsparyt, lőfegyvert és utánzatát, elektromos sokkolót. Azért ezek azok a dolgok, amin nem lepődik meg senki. Azonban mi van a mobilokkal?
Kattints a további képekért!

Ma már szinte minden diáknak van okostelefonja, még a kisebbeknek is. Ez azonban egyre több gondot okoz az iskolában a tanárok és a kormány szerint is, így szabályozásra van szükség.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Még augusztusban született meg Hailey és Justin Bieber első gyermeke. Nagy kérdés, hogy milyen apuka lesz majd a világsztárból, aki egykor a tinik bálványa volt.
Sztárok
Meryl Streep közelmúltbeli outfitje kétségtelenül az Emmy-gála történetének egyik leggyönyörűbb szerelése volt, amire jó ideig biztosan emlékezni fogunk még.
Sztárok
Az amerikai marketinges lány kalandjai ezúttal Rómában folytatódnak, de az biztos, hogy Párizst sem hagyja végleg magára.