Katy Perry bikinis fotója felrobbantotta az internetet: mindenki ilyen alakra vágyik

Katy Perry rájött, hogyan forgassa vissza az időt? Az énekesnő bikinis fotóval örvendeztette meg rajongóit, akik teljesen odáig vannak a bombasztikus látványtól.

Észbontóan dögös

Katy Perry négy év szünet után, Woman’s Word címmel ellátott stúdióalbummal tért vissza a zenei szférába, s készen áll arra, hogy ismét meghódítsa a szórakoztatóipart. A 39 éves popcsillag augusztus 8-án, az eredetileg bejelentettnél egy nappal korábban adta ki az album második kislemezét, a Lifetimest, amit egyébként kislánya, Daisy Dove Bloom inspirált. A dalhoz természetesen videoklip is készült, amit nyári slágerhez illően mesés tengerparti közegben forgattak: a vidám, jó hangulatú felvételeken Katy csak úgy sugárzik, ráadásul apró, igencsak dögös bikiniben is megvillantja irigylésre méltó alakját. Rajongói nagy örömére az Instagramra is posztolt olyan fotót, amelyen a szóban forgó fürdőruhában pózol, melynek láttán meg sem mondanánk róla, hogy három évvel ezelőtt életet adott egy gyermeknek. Galériánkban megmutatjuk, milyen bomba formában van a népszerű előadó:

Katy Perry a 2000-es és a 2010-es években volt a csúcson, aztán mikor teherbe esett úgy döntött, kicsit visszavesz a tempóból és egy darabig a családjára fókuszál.
Kattints a további képekért!

Hihetetlen dolgot árult el felesége a 45 éves színészről – kiderült, hogy bizony még Orlando Bloomnak is vannak visszataszító dolgai…

Leadfotó: Monica Schipper/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Egészség
Minőségi és higiéniai szempontok miatt érdemes kétszer is meggondolni, hogy használod-e őket.
Sztárok
Pozitív változások álltak be Sallai Nóra állapotában, azonban még mindig nincsen túl jól. Hamarosan viszont el fog jönni az idő, amikor teljesen magához tér egy idő után.
Lifestyle
Az iPhone-osok már egy ideje használhatták ezt a frissítést a Google Chrome-ban, de az androidosok még nem.