A gyerekednek csak ekkor szabadna édességet ennie nyáron a szakember szerint

A szülőknek nem árt odafigyelni néhány dologra, és ebben a Semmelweis Egyetem dietetikusa van a szülők segítségére.

Egyáltalán nem mindegy, mikor esznek édességet a lurkók

A nyári hónapok a gyerekek számára a szabadság, a játék és a kalandok ideje. A szülőknek azonban ez egy nehéz időszak lehet, mivel jobban oda kell figyelniük a kicsikre.

Czuppon Krisztina, a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinika Tűzoltó utcai részlegének dietetikusa szerint év közben megszokott napirend és az étkezési ritmus a nyári szünetben felborulhat.

A galériánkban megmutatjuk azt is, mikor szabadna édességet fogyasztaniuk a gyerekeknek nyáron!

A nyári szünetben a gyerekek sokszor csak megszokásból esznek, nassolnak, csipegetnek, akár étkezések is kimaradnak, ami nagyon nem tesz jót az egészségüknek.
Kattints a további képekért!

Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A különböző gyógynövényeket ősidők óta alkalmazzák természetes orvosságként a különböző betegségek, köztük a vírusfertőzések kezelésére, éppen ezért még a téli időszak kezdete előtt érdemes ezeket...
Sztárok
Szomorúan vette tudomásul a közvélemény, hogy Gajdos Tamás kapcsolata kútba zuhant. Nagy kérdés, hogy ennyi idő után meg lehet-e menteni egy házasságot.
Lifestyle
Sokszor előfordul, hogy a Messenger nem működik tökéletesen. Olykor viszont csak a beállításokat kell megpiszkálni, és fel is lélegezhetünk.