5 évesen szerepelt a Titanicban, máig kapja érte a fizetést - ennyi pénzt keres havonta az egykori gyerekszínész

Reece Thompson mindössze öt éves volt, amikor a Titanicban szerepelt.

Jól fizető állásnak bizonyult

Ha a Titanic nagy sztárjaira gondolunk, valószínűleg elsőként Leonardo DiCaprio és Kate Winslet neve jut eszünkbe, nem pedig Reece Thompsoné, aki egy harmadosztályon utazó ír kisfiút játszott a filmtörténet egyik leghíresebb alkotásában. Reece karaktere sajnos nem kapott happy endet az 1997-es hollywoodi filmben: a nézők egy ponton azt láthatták, ahogy az anyjával és a nővérével arra vár, hogy beszálljanak egy mentőcsónakba, később azonban életük tragikus véget ért és a kabinjukban lelték halálukat. Persze azt is mondhatnánk, hogy Thompson szerepe nem volt éppen döntő a Titanic cselekményében, de kétségkívül rávilágított a fedélzeten tartózkodó szegény utasok szörnyű valóságára. Reece azt állítja, hogy csak egy kevés rémlik neki a film forgatásán eltöltött időből - ami nem meglepő, tekintve a korát - de minden évben egy csekély összegű jogdíj emlékezteti őt, hogy rövid szereplése bármilyen hihetetlen is, valóban megtörtént. Hogy pontosan mennyit keres vele, az a galériából kiderül, kattints!

A kisfiú ügynöke 5 éves korában két lehetőséget ajánlott fel édesanyjának: vagy szerepeljen egy benzinkút hirdetésében, vagy vállaljon el egy kis szerepet „egy várhatóan nagy mozifilmben”. A hirdetés volt a biztonságosabb lehetőség, Reece édesanyja azonban úgy döntött, hogy a Titanic szerepére mondanak igent – immáron minden idők harmadik legtöbb bevételt hozó filmjére.
Kattints a további képekért!

Hiába vigyáztál, megtörtént a baj? Íme, 5 lépés, ami még megmentheti az adataidat, ha gyorsan cselekszel.

Leadfotó: Reece Tompson / Facebook

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Azt eddig is lehetett tudni, hogy Tóth Gabi szerelme és Krausz Gábor nincsenek túl jóban. Papp Máté Bence azonban most rátett erre egy lapáttal.
Sztárok
Elképesztő, hogy rohan az idő: Bruce Willis és Demi Moore első unokája, Louetta egyre gyönyörűbb kis hölggyé cseperedik, tetejébe olyan bájos tekintettel tud a kamerába nézni, hogy attól mindenki...
Fashion&Beauty
Valahányszor sor kerül egy vörös szőnyeges eseményre a tengerentúlon, már előre biztosak lehetünk abban, hogy olyan divatpillanatoknak leszünk szemtanúi, melyekről még napokig beszélni fogunk – nos,...