Nicole Kidman 16 éves lánya olyan kecses, mint egy hattyú: nem volt nála szebb a vörös szőnyegen

Nicole Kidman és ritkán látott lánya, Sunday Rose lenyűgöző megjelenést nyújtottak az Omega „Her Time” párizsi eseményén, szemléltetve tökéletes stílusukat és a közöttük lévő szoros köteléket.

Nem esett messze az alma a fájától

Bár gyermekeit általában távol tartja a reflektorfénytől, Nicole Kidman óriási meglepetést okozott a közönségnek, mikor az idei AFI életműdíj-átadó gálára nem akármilyen kísérettel érkezett. Az esemény fontos pillanat volt a színésznő számára, hiszen nemcsak figyelemre méltó karrierjét ünnepelte, hanem lányait, a 16 esztendős Sunday Rose-t és a nála három évvel fiatalabb Faith Margaretet is bemutatta a világnak, a tinédzserek vörös szőnyeges debütálása pedig ritka bepillantást engedett a híresség magánéletébe. A Más világ, az Ausztrália és az Aranypinty sztárja a napokban ismét kivételt tett, ugyanis újfent nagyobbik csemetéjével lépett a kamerák elé, az pedig egyből feltűnt mindenkinek, hogy Sunday nemcsak édesanyja feltűnő vonásait örökölte, hanem kisugárzását és kecsességét is. Galériánkban megmutatjuk, milyen gyönyörűek voltak együtt:

Nicole Kidman hosszú évek óta a vörös szőnyeg koronázatlan királynője: mindig lenyűgöző és alkalomhoz illő kreációt húz elő a szekrényéből, sminkjét, valamint frizuráját pedig hibátlanul készíti el.
Kattints a további képekért!

Nicole Kidman és Keith Urban 18 éves házasságának titka egy meglepő szabályban rejlik, amelyet talán minden párnak érdemes lennie megfogadnia.

Leadfotó: Michael Kovac/Getty Images for AFI

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Mint kiderült, egyáltalán nincs könnyű dolga jelenleg Károly feleségének Ausztráliában, ugyanis Kamilla olyan dologba futott bele, amire ő maga sem számított.
Lifestyle
Bár a rohanó világban gyakran nehéznek tűnik időt találni ezekre a pillanatokra, a hosszú távú előnyök minden percet megérnek.
Lifestyle
Ez a jelenség a digitális önkifejezés új dimenzióját nyitja meg, amely lehetőséget nyújt hogy a fiataloknak, hogy elválasszák az online közönség számára látható nyilvános személyiségüket a privát,...