Home&Design

A pihentető hálószoba titka: A szakértők erre a 3 színre esküsznek

A kényelmes ágynemű, a hangulatos ablakdekorációk és a megfelelő világítás mind hozzájárulhatnak a hálószoba kellemes légköréhez, de az igazi hangulatot a falak színe teremti meg.

Egyszerű szobából pihentető oázis

A hálószoba dekorációja döntő szerepet játszik abban, hogy mennyire érezzük magunkat kipihentnek és nyugodtnak. Ellentétben a lakás többi részével, amelyeket gyakran vendégekkel osztunk meg, a hálószoba elsősorban rólunk szól, és az a célja, hogy a legnagyobb kényelmet és békét nyújtsa számunkra. A színválasztás nagyban befolyásolja, hogy a hálószoba valóban álomszerű, pihentető oázissá váljon. Mivel rengeteg színből választhatunk, érdemes figyelembe vennünk, mit is gondolnak a szakértők. Ha kíváncsi vagy, szerintük melyik szín a legideálisabb a hálószobába, olvass tovább!

Semleges árnyalatok Bár a jó design ízlés kérdése, és így nincsenek rossz válaszok, sokan úgy érzik, hogy a világos, merész színek túlságosan harsányak a hálószobába, amelynek meghittnek és nyugodtnak kell lennie. A semleges árnyalatok viszont vizuális nyugalmat sugároznak. A semleges színek között is rengeteg árnyalat közül választhatunk, a fehértől és törtfehértől a szürkéig és taupe-ig.
Kattints a további képekért!

Ne félj kísérletezni, és bátran cseréld le a megszokott színeket új, inspiráló árnyalatokra!

Leadfotó: 123rf, forrás: apartmenttherapy.com

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Home&Design
Utazás
Borult ég, erős széllökések és nagy mennyiségű csapadék: nem vár ránk idilli időjárás a hét közepén.
Sztárok
Vilmos herceg nagyon művelt, képzett és tájékozott előkelőség, aki számos dologhoz ért, ráadásul van egy kevésbé ismert tehetsége, ami bár nem túl hasznos, felesége mégis odáig van érte.
Sztárok
A köztévé egyik műsorában tűnik fel a múlt század második felének közkedvelt televíziósa.