Egy séf elárulta a buggyantott tojás mikrós titkát, amit egy perc alatt el tudsz készíteni
Az eggs benedictet sokan elkészítenék néha otthon villásreggelire, de amikor megtudják, hogy például buggyantott tojás kell hozzá, az mindenkinek a kedvét el szokta venni.
Azonban most mutatunk egy módszert, amivel a mikróban is megcsinálhatod.
A buggyantott tojás egy olyan étel, amelyet nem héjában, hanem felütve főznek meg forró vízben. A tojásfehérje szabadon megfő a vízben, míg a sárgája lágy és krémes marad.
Ennek az ételnek az elkészítése nem új keletű, hiszen már évszázadok óta ismert és kedvelt módszer. Azonban a pontos eredete és a kifejlesztésének ideje homályos, és nincs egyértelműen dokumentálva.
Sokan tartanak a buggyantott tojás elkészítésétől, de most egy olyan mikrós módszert mutatunk a galériánkban, amitől el fogod dobni az agyad!
Egy séf elárulta a fantasztikusan krémes rántotta titkát, innentől te is biztosan így fogod csinálni
Nincs is annál tökéletesebb és gyorsabb reggeli, ha az ember összeüt egy rántottát. Azonban nem mindegy, hogy milyen technikával készíted el.