Lewis Hamilton a Hungaroring divatkirálya: ezekben a szettekben érkezett a brit pilóta a magyar pályára a hétvége során

Míg a legtöbb versenyző csapatuk “egyenruhájában” vonult be a Hungaroring paddockjába, addig Lewis Hamilton hazánkban is kitűnt outfitek és divat terén a tömegből, ám ezúttal nem botránkoztatott meg senkit, mint korábban.

Nem akasztotta ki az embereket ruhaválasztásaival: pozitív csalódást okozott a magyaroknak

Lewis Hamilton egyértelműen a Formula-1 egyik, ha nem a legegyedibb pilótája: a hétszeres világbajnok brit versenyző ugyanis nem csupán a versenyhétvégéken alkot rendre maradandót és okoz emlékezetes pillanatokat, de a pályán kívül is sokszor irányul rá a figyelem életmódja és stílusa miatt. A vegán, igencsak liberális nézeteket képviselő Hamilton gyakran botránkoztatja meg az embereket egy-egy megszólalásával, de a divat terén is képes még sok-sok év után is meglepetéseket okozni, hiszen egyáltalán nem úgy öltözködik, mint a Forma 1-es mezőny legtöbb pilótája. Sokkal bevállalósabb, merészebb és extrémebb, mint ellenfelei, ezzel pedig feltűnést is kelt: egyesek szerint igazi divatdiktátor és stílusikon, míg mások úgy vélik, az ízléstelen és a “túl sok” kategóriába sorolhatók szettjei. Nos, a 39. Magyar Nagydíj négy napján Lewis igencsak meglepte a rajongókat: tőle szokatlan módon viszonylag egyszerűbb outfitekben érkezett a Hungaroringre, bár persze most is akadtak olyanok, akiknek kinyílt a bicska a zsebükben Hamiltont látva. Galériánkban mutatjuk, hogy festett a brit versenyző a versenyhétvége napjain, azaz csütörtöktől vasárnapig!

A legtöbb F1 rajongó, aki nem éppen kedveli Hamiltont, úgy véli, hogy a hazánkban egyébként nagy népszerűségnek örvendő versenyző sokszor túl feminin, és egyáltalán nem férfias az, ahogyan a pilóta öltözködik.
Kattints a további képekért!

Lewis Hamilton már az első napot egy Dior outfitben indította.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
Noszály Sándor, az RTL Sztárbox című versenyzője jelenleg Los Angelesben van, de zavarba ejtő viselkedése magyarországi rajongóit is meghökkentette. Most Noszály barátja, Vajtó Lajos próbálta meg...
Sztárok
Nagyon sokan szeretnék Szépréthy Rolandot látni a ringben. Most ez a celeb hívta ki egy mérkőzésre!
Egészség
Ha túl nagy a lárma, az ember nehezebben érti meg a beszédet. Triviális tapasztalatnak tűnik, ezért a mindennapokban ügyet sem vetünk rá.