Tóth Andi felvette a szezon legdögösebb darabját - Lesd el tőle, hogyan kell viselni a csizmát nyáron

Ki mondta, hogy a csizmát csak télen lehet hordani? Mutatjuk, hogyan viseld nyáron, hogy igazi stíluskirálynő legyél!

Dögös fesztiválszett

Amikor a forró nyári hónapok beköszöntenek, általában a csizmáinknak is megadjuk a szükséges pihenőt, mielőtt télen újra elővennénk őket. Ez az az évszak, amikor hagyjuk lélegezni a lábunkat, és megmutatjuk a legszebb nyári pedikűrünket. De mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a kedvenc csizmád főszerepet játszhat a nyári lábbelik forgatagában? Különösen most, amikor már javában zajlik a fesztiválszezon, amelynek elengedhetetlen kelléke a cowboy csizma. Az idei X-faktor mentora, a gyönyörű Tóth Andi is felvette és az Instagramon mutatta meg követőinek stílusos fesztiválszettjét. A cowboy csizma amellett, hogy kényelmes és divatos viselet, rendkívül sokoldalú és szinte mindennel jól kombinálható. Minden nő számára előnyös választás, hiszen hosszabbítja a lábakat, ezért rövid farmernadrággal, vagy egy mintás, felsliccelt szoknyával is remekül mutat.

Kattints a galériára és mutatjuk, hogyan viseld a csizmát nyáron, hogy te legyél a legdögösebb fesztiválozó:

Tóth Andi ezzel a szettel már biztosan elnyerte a legdögösebb fesztiválozó címét. Az énekesnő barna cowboy csizmáját egy felsliccelt szoknyával és mintás crop toppal kombinálta.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Instagram/tothandi.andee

Nem csupán méregdrága ruhakölteményben lehet megjelenni egy díjátadó gálán.

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Azt is tegyük hozzá, hogy Krausz Gábor kezdte el a versenyzőt piszkálni valami miatt, aki nem lepődött meg ezen, gyorsan visszavágott a Séfek séfe stúdiójában.
Sztárok
Szabó Simon és Balogh Edina együtt vesznek részt az RTL új showjában, a Nyerő párosban, arra viszont nem számítottak, hogy előbbi exe milyen dolgokat fog állítani.
Lifestyle
Nagyon sok volt a kavarodás abból, amikor Magyarországon egyre több helyen jelent meg a szervizdíj. A szakemberek már régen is kiemelték, hogy ez nagyon távol esik a borravalótól.