Senki nem viseli úgy az öltönyszettet, mint Beyoncé: királynőként diktált benne

Káprázatos szettben ragyogott Beyoncé a Hamptonsi lemezbolt meglepetéslátogatásán: az énekesnő személyesen dedikálta legújabb lemeze, a Cowboy Carter példányait rajongóinak, akik kis híján elájultak a sztár megjelenésétől.

Megint bebizonyította, hogy ő a legnagyobb divatdiktátor

Beyoncé öltözködése nem csupán stílusos, de kiválóan tükrözi egyéniségét és erejét: merész ruhaválasztásaival magabiztosan hangsúlyozza nőiességét, miközben nem fél kísérletezni a trendekkel és új stílusirányzatokat bevezetni. Kifejezésmódja eklektikus, sosem unalmas, hiszen ő maga kiválóan ötvözi a vadító elemeket a kifinomultsággal, a lezserséget a glamúrral, mindezt egyedi ízlésével fűszerezve. Öltözködését azonban nem csupán az általa viselt ruhadarabok összességében kell értelmezni, hanem egyfajta önkifejezésként is, ami a divatvilág csúcsára repítette a popsztárt, trónjáról pedig hosszú ideje nem tudja letaszítani senki. Bármilyen szerelésben képes megbabonázni rajongóit, akik legutóbbi választását is tökéletesre értékelték; galériánkban megmutatjuk, milyen elképesztően sikkes volt a slágergyáros díva!

Beyoncé ezúttal is lenyűgöző látványt nyújtott, amikor váratlan meglepetést okozott rajongóinak a New York-i Amagansettben található Innersleeve Records lemezboltban.
Kattints a további képekért!

Szörnyű dráma zajlott le karácsony este Beyoncé egykori otthonában.

Leadfotó: Mason Poole/Parkwood Media/Getty Images for Atlantis The Royal

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Mindez még évekkel ezelőtt történt, nem sokkal azután, hogy Kamilla örök hűséget fogadott Károlynak.
Utazás
Jövő kedden együtt kel majd fel a Hold és a Szaturnusz a délkeleti horizonton, hogy szorosan összefonódva emelkedjenek egyre magasabbra, hajnalban pedig az év egyetlen részleges holdfogyatkozását is...
Lifestyle
Az új funkció a Google és az Internet Archive együttműködésének köszönhető. Fogadjunk, hogy te sem akarsz majd lemaradni róla!