Különös hóbort megszállottja Kamilla királyné - Mindenkit meglepett furcsa szokásával

Kamilla királyné megszállottsága az időjárás-alkalmazások iránt közös nevetésre adott okot a National Literacy Trust 30. évfordulóját ünneplő fogadáson.

Ő is csak ember

Kamilla királyné, az Egyesült Királyság népszerű uralkodónője, nem csupán a monarchia kötelezettségeinek eleget téve és hivatalos eseményeken való részvételével vált közkedveltté, hanem egyedi és emberi vonásai révén is, amelyek közelebb hozzák őt a hétköznapi emberekhez. Az egyik ilyen érdekesség, amelyet nemrégiben Francesca Simon, a Rosszcsont Peti gyermekkönyvsorozat szerzője fedett fel, Kamilla királyné megszállottsága az időjárás-alkalmazások iránt. Olvass tovább a részletekért!

Kamilla királyné a National Literacy Trust 30. évfordulóját ünneplő fogadáson vett részt a Clarence House-ban, ahol találkozott a szervezet képviselőivel, önkénteseivel és népszerű írókkal. Az esemény célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a szervezet munkájára, amely a gyermekek és felnőttek írás-olvasási készségeinek fejlesztésére törekszik. Kamilla királyné elkötelezettsége az olvasás népszerűsítése mellett példaértékű, és támogatása felbecsülhetetlen értéket képvisel az alapítvány számára.
Kattints a további képekért!

Helen Mirren sikere nem csupán őstehetségén, kemény munkáján és művészi érzékén múlik, hanem azon is, hogy a nyolcadik X-hez közelítve is fantasztikus formában tartja magát.

Leadfotó: Getty Images, forrás: express.co.uk

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Egészség
Gondoltad volna, hogy abban az esetben, ha bizonyos illatokat párologtatsz a hálóban, akkor akár alvás közben is javulhat a memóriád? Nos, ezt állítja egy tanulmány.
Lifestyle
Továbbra is megosztja a diákokat és tanulókat, hogy helyes-e egyáltalán a hazai iskolákban bevezetett okoseszköz-tilalom, mindenesetre máris a láthatáron van az újabb szigorítás.
Sztárok
A szőke hajú szépség nem csupán arról híres, hogy Diana rokona: modellként is hihetetlen karriert futott be, nem véletlenül.