Utazás

Ez a július tényleg büntetni fog: a mostani kánikula rekordhosszúságú lesz, és utána sem jön valódi felfrissülés

Hétvégén a 40 Celsius-fokot is meghaladhatja majd a hőmérséklet Magyarországon. Enyhülésre csak a jövő héten számíthatunk, de egy ideig nem érkezik valódi felfrissülés.

Egy ideig még nem szabadulunk a banánérlelő forróságtól

Az elmúlt napokban beköszöntött az év eddigi legdurvább kánikulája, és a friss előrejelzések alapján sajnos kijelenthető, hogy még hosszú ideig nem szabadulunk a banánérlelő forróságtól. A hétvégén a csúcshőmérséklet elérheti, sőt meghaladhatja majd a bűvös 40 Celsius-fokos határt, és bár a jövő héten valamivel alacsonyabb csúcsértékekre lehet majd számítani, az igazi, enyhet adó felfrissülésre még nagyon sokáig kell várnunk. Lapozz tovább: galériánkban minden további részletet megtalálsz!

Pénteken az ország döntő részén 29 fok körüli vagy feletti 24 órás középhőmérséklet valószínű - írja előrejelzésében a HungaroMet. Délelőtt elsősorban északon, északkeleten helyenként, majd a déli óráktól elszórtan fordulhatnak elő zivatarok elsősorban az ország északkeleti harmadában, északon. A zivatarokat helyenként viharos széllökés (60-80 km/h, egy-egy helyen lokálisan > 80 km/h), intenzív csapadék (15-25 mm), jellemzően kisebb méretű jég (általában 2 cm alatti átmérővel) kísérheti.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Utazás
Home&Design
Vannak bizonyos tárgyak és berendezések, melyeknek semmi keresnivalójuk a hálóban, éppen ezért ha megszabadulsz tőlük, egészen megváltozik majd a szoba, valamint az ott töltött idő is.
Sztárok
Azt eddig is lehetett tudni, hogy Tóth Gabi szerelme és Krausz Gábor nincsenek túl jóban. Papp Máté Bence azonban most rátett erre egy lapáttal.
Sztárok
Elképesztő, hogy rohan az idő: Bruce Willis és Demi Moore első unokája, Louetta egyre gyönyörűbb kis hölggyé cseperedik, tetejébe olyan bájos tekintettel tud a kamerába nézni, hogy attól mindenki...