Jön Az ördög Pradát visel folytatása: így néztek ki a szereplők akkor és most – Fotók

18 év után végre örülhetnek a rajongók, ugyanis hivatalosan is bejelentették, hogy érkezik a nagy sikerű film folytatása, azaz a második rész.

Így néznek ki 18 év után ma a főszereplők

2006-ban mutatták be Az ördög Pradát visel című amerikai vígjátékot David Frankel rendezésében: a produkció Lauren Weisberger 2003-as, azonos című regényének filmadaptációja, melynek óriási sikere volt már a 2006. június 19-i, New York-i premieren is, később pedig mind Anne Hathaway, mind pedig Meryl Streep karrierjének legnagyobb bevételét hozó filmjévé lépett elő. Egy biztos: az alkotás rajongói évek óta azt várták, hogy a producerek bejelentsék a jó hírt, miszerint jön a folytatás, erre pedig a napokban végre sor is került: mint kiderül, a Disney-nél készülhet a második rész, és valószínűleg az eredeti szereplőgárda is visszatér David Frankel rendező mellett. Egy biztos: ha Meryl Streep, Anne Hathaway és Emily Blunt együtt újra a színre lépnek a divatvilágot uraló Runway magazinnál, akkor ismét egy sikerfilmnek lehetünk majd szemtanúi. De vajon mennyit változtak a szereplők 18 év alatt? Galériánkban megmutatjuk!

Az eredeti film sztorija szerint a frissen diplomázott Andrea Sachs karrierjének megalapozása érdekében munkára jelentkezik a legendás divatmagazinnál, a Runway-nél, melynek főszerkesztője a karrierista és jégszívű Miranda Priestly, aki uralja a divatvilágot.
Kattints a további képekért!

Julia Roberts júniusban debütált új hajszínével, ám a rajongók a közösségi média felületein rendre támadják a hollywoodi ikont külseje megváltozása miatt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Az ember azt gondolná, a fagyasztóban bármit eltehetünk hosszú évekre, pedig nem. vannak ételek, amik ehetetlenek lesznek felolvasztás után.
Sztárok
Az Inspiráló Nők jelölőbizottságának tagja, Sváby András többek között arról mesélt a Femcafe.hu-nak adott interjújában, hogy mit jelent számára a motiváció és a siker és ki az a nő az életében, aki...
Lifestyle
A Nyilas szerelmi életében váratlan fordulatra lehet számítani. Napi horoszkóp.