Fashion&Beauty

Tiltólista: ezeket a ruhadarabokat sose viseld forróságban - A fehér ruha is köztük van!

Olyan kánikula van, ami még az egészséges szervezetet is megviseli. Akad néhány alapvető hiba a nyári öltözködésben, amit semmiképpen sem szabad elkövetni.

Próbáld meg elkerülni ezeket

Tombol az idei második hőhullám, közelítjük a 40 fokot. Nem meglepő, hogy melegrekordok dőltek meg, és még fognak is.

Sajnos magasabb fokozatra kapcsol a kánikula a hét második felében, dél felől ugyanis a mostaninál is melegebb, szaharai porban gazdag légtömeg érkezik a Kárpát-medencébe.

Azt már egyszer megosztottuk veletek, hogy fekete ruhát nem túl jó dolog felvenni a kánikulában, de most még több tippet mutatunk a galériánkban, amit nem árt követni! Közben a fekete ruhás dolog is kezd megdőlni.

Fekete vagy fehér ruha nyáron? Utóbbi épeszű választás lenne, azonban most azt állítják, hogy a fehér ruhák áteresztik az UV-sugárzást, éppen ezért érdemes sötétebb színeket választani. Inkább arra figyeljünk, milyen anyagból készült a ruhánk, és legyen szellős.
Kattints a további képekért!

Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzései alapján legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendel el az ország egész területére. Mutatunk néhány trükköt, hogyan tudod túlélni a forróságot!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
Az idei esztendőben is példaértékű személyiségek, népszerű közszereplők tűntek fel az Inspiráló Nők Estjén, ráadásul mindannyian kitettek magukért, megjelenésük mellett pedig nem lehet elmenni szó...
Sztárok
A Femcafe.hu nagyszabású díjátadó gáláján a csodaszép Lékai-Kiss Ramóna is részt vett, aki a jelölőbizottság egyik tagja volt idén.
Lifestyle
A Femcafe.hu hatodik alkalommal rendezte meg az Inspiráló Nők Díjátadót, ahol olyan ösztönző női példaképeket mutattunk be, akiknek munkássága, teljesítménye és személyisége például szolgálhat a...