Kiderült, mivel tölti a nyarat Katalin és Vilmos: ide menekül gyermekeivel a házaspár

Nehéz hónapok állnak Katalin hercegné és Vilmos herceg mögött, így nem csoda, hogy úgy döntöttek: a nyár nagy részét elvonulva töltik gyermekeikkel.

Nyári tervek

A 2024-es év eddig igazi forgószél volt a királyi család számára, hiszen mióta kiderült, hogy Katalin hercegné és Károly király rákos megbetegedéssel küzdenek, a médiafigyelem a szokásosnál is nagyobb mértékben fókuszál a famíliára. Egy szakértő szerint, a nyár kellős közepére a walesi hercegi pár eljutott arra a pontra, hogy szeretnék minél hamarabb a lehető legtöbb normalitást visszahozni gyermekeik életébe. Éppen ezért úgy határoztak, a szeptemberi iskolakezdésig egy nyugodt, békés és barátságos „menedékhelyre” szöknek Györggyel, Saroltával és Lajossal annak reményében, hogy a következő időszak gondtalanul telik majd mindannyiuk számára; részletek a galériában!

„Eddig ez egy pokoli év volt a família számára, és semminek sem örülnének jobban, mint hogy a szűk család összegyűljön egy békés helyre, ahol közösen feldolgozhatják az elmúlt eseményeket” – nyilatkozta nemrég a BBC korábbi királyi tudósítója, Jennie Bond.
Kattints a további képekért!

Bár sokan úgy gondolják, hogy Katalinnak semmi oka a félelemre fiát, Györgyöt illetően, hiszen a herceg igazi mintagyerek, ez mint kiderült, közel sincs így.

Leadfotó: Neil Mockford/GC Images/Getty Images

Forrás: OK!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Az idei esztendőben is példaértékű személyiségek, népszerű közszereplők tűntek fel az Inspiráló Nők Estjén, ráadásul mindannyian kitettek magukért, megjelenésük mellett pedig nem lehet elmenni szó...
Sztárok
A Femcafe.hu nagyszabású díjátadó gáláján a csodaszép Lékai-Kiss Ramóna is részt vett, aki a jelölőbizottság egyik tagja volt idén.
Lifestyle
A Femcafe.hu hatodik alkalommal rendezte meg az Inspiráló Nők Díjátadót, ahol olyan ösztönző női példaképeket mutattunk be, akiknek munkássága, teljesítménye és személyisége például szolgálhat a...