Köllő Babett elárulta, elengedi-e fesztiválozni a 14 éves lányát, Millát

Igazán berobbant a nyár, aminek a sportrajongók örülhetnek nagyon, mivel az Eb mellett jön a párizsi olimpia is ebben az évben. A fiatalok azonban inkább a fesztiválokat célozzák meg, Köllő Babett pedig őszintén beszélt arról, hogyan látja a legifjabbak bulizási kérdését.

Elmondta, elengedi-e bulizni a 14 éves lányát

A nyárral együtt beindult a fesztiválszezon így tényleg bulik hátán bulik lesznek, már ha bírjuk energiával, meg pénztárcával. A nagyobb fesztiválok közül eddig a Balaton Soundon vagyunk túl, ahol azok tudták igazán kiélni magukat, akik az elektronikus zenét kedvelik.

A szervezők még nem reagáltak arra, hogy mi lesz a Sound jövője, mivel van dolguk elég. Augusztusban ugye jön Magyarország legnagyobb fesztiválja, a Sziget is.

Vajon mi történik akkor, ha ezen Köllő Babett lánya szeretne megnézni egy előadót? A galériánkból megtudhatod!

Minden szülőnél nehéz döntés, hogy milyen korban engedi el a gyerekét az első bulijába. A fesztivál még meredekebb, ahol mindenki azzal van elfoglalva, hogy élete legnagyobb partiján legyen túl.
Kattints a további képekért!

A színész-műsorvezető egy dögös, piros fürdőruhában posztolt magáról képeket, és bizony minden követője álla leesett a fotókat látva.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Akár több napig is puhák, frissek és omlósak maradhatnak a kenyérszeletek, ha kiprópálod a cikkünkben bemutatott praktikát.
Lifestyle
A csillagok konstellációja olyan helyzeteket teremt, amelyek során ezek az emberek szembesülhetnek anyagi döntéseikkel, és megtapasztalhatják azok következményeit – legyen az pozitív vagy negatív.
Lifestyle
Az élet furcsa és kiszámíthatatlan módokon sodorhat minket szembe múltunkkal.