Hatalmas botrány alakult ki egy Nobel-díjas írónő körül, aki tudta, hogy a lányát zaklatja az élettársa

Alice Munro legkisebb lánya leleplezte a titkot. Nobel-díjas írónő tudta, hogy a mostohaapja szexuálisan bántalmazta a lányát, de mégsem tett semmi ellene.

Hatalmas vitákat váltott ki, hogy nyilvánosságra került az ügy

A gyermekek ellen elkövetett szexuális bántalmazás olykor titokban, észrevétlenül zajlik a családon belül, ami alattomos módon járja át a mindennapokat.

Mivel a gyermeknek nehéz azt megfogalmaznia, hogy mi is történik, ezért sok esetben nem is derül ki a pszichológusok szerint. Azonban a Nobel-díjas írónő, Alice Munro nagyon jól tudta, hogy az élettársa zaklatja a Nobel-díjas írónő lányát.

A galériánkban megmutatjuk, hogyan robbant ki a botrány, és mi van a sztori mögött!

A bántalmazott gyermek olyan emberré válik, aki hatalmas falakkal veszi körbe magát. Ilyen volt Alice Munro lánya is, aki nagyon sokáig titokban tartotta, mi történt vele.
Kattints a további képekért!

Coppola négy évtizedet áldozott arra, hogy tető alá hozza nagyszabású mozgóképes szerelemprojektjét, a Megalopolist, melynek forgatását - a legfrissebb hírek szerint - botrányos pillanatokkal fűszerezte a legendás rendező.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Az élet furcsa és kiszámíthatatlan módokon sodorhat minket szembe múltunkkal.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy a Clooney-családban remek genetika öröklődik: George is minden bizonnyal anyjának köszönheti sármos külsejét.
Sztárok
Vasárnap este a Sztárbox hatodik negyeddöntőjében a férfi könnyűsúly, a férfi középsúly és a férfi nehézsúly kategória egy-egy versenyzője mérkőzik meg egymással a ringben. A nézők közül sokan...