Stílusikon lesz a dán király kisebbik lányából: Jozefina hercegnő egészen elragadó

X. Frigyes dán király és Mária dán királyi hercegné kisebbik lánya, Jozefina egyre ügyesebben lesi édesanyja, illetve nővére, Izabella stílustrükkjeit.

Sokakat fog inspirálni

Egy korábbi cikkünkben már bemutattuk a dán királyi család egyik, ha nem a legnépszerűbb tagját, Izabellát, aki X. Frigyes és Mária másodszülött gyermeke, egyben idősebbik leánya. A 17 esztendős hercegnő fokozatosan hódította meg a nyilvánosságot, mostanra pedig népe nagy kedvencévé vált, hiszen nemcsak bájos és gyönyörű, de nagyon okos, valamint ambiciózus, mindemellett pedig ruhatárával is sokakat inspirál. Úgy tűnik, a jó ízlés az egész famíliában örökletes, hiszen nővéréhez és édesanyjához hasonlóan Izabella húga, Jozefina is kezdi felkelteni a rajongók figyelmét, s bár még csak 13 éves, már most jól látszik, hogy a jövőben ő is formálni fogja a dánok stílusát. Galériánkban megmutatjuk, milyen elbűvölő teremtés a hercegnő:

Az édesanyja által tanultakból Izabella egyre bátrabban bontogatja szárnyait az öltözködés terén, ennek köszönhetően pedig ma már igazi stílusikonnak számít a dán fiatalok körében.
Kattints a további képekért!

Noha a kerti partik lényege, hogy a résztvevők komfortosan érezzék magukat, így az sincs kőbe vésve, mi a tökéletes viselet ilyenkor, érdemes ihletet meríteni a dán királyné ruhatárából, ha szeretnénk igazán csinosak lenni a hétvégi összejövetelen.

Leadfotó: Martin Sylvest Andersen/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Ha így készíted a burgonyapürét a továbbiakban, akkor számíthatsz rá, hogy az egész család repetázni fog belőle, és másnapra már tuti nem marad a mennyei köretből.
Sztárok
A hercegné a minap egy gálán járt Los Angelesben Harry herceg nélkül, és bizony meglehetősen kitett magáért, már ami a kinézetét illeti.
Sztárok
Ahogyan a Cheat Sheet is írja, Harry egykori testőre kitálalt, és bevallotta, mi az oka annak, hogy a trónörökös roppant mód irigykedik öccsére a mai napig.