Katalint szigorúan tiltják ettől a dologtól: a hercegné semmiféleképpen nem szegheti meg ezt a királyi protokollt

Bár sokan úgy gondolják, egy hercegnének mindent szabad, ez egyáltalán nem így van: Katalin még egy olyan egyszerű dolgot sem tehet meg, amit egyébként bármelyik ember szabadon csinálhat.

Tilos neki - ahogyan a többieknek is

Mint ahogyan arról már több alkalommal is beszámoltunk, a brit királyi család tagjaira szigorú szabályok vonatkoznak, főleg ami a nőket illeti: a színes körömlakk, a rövid szoknya, a kivágott orrú lábbeli, a vállakat szabadon hagyó felső tilos, mint ahogyan például az erős smink is. A harisnya minden alkalommal kötelező, ha nyilvános eseményről van szó, még akkor is, ha nyár van - érdekes előírásokat kell tehát betartaniuk a hercegnőknek és a hercegnéknek, habár a helyzetük sokkal egyszerűbb lett ilyen szempontból, mióta Károly a király, ő ugyanis nem tartatja be a királyi protokollt olyan szigorúan, mint ahogyan azt a néhai Erzsébet királynő tette. Mióta Károly uralkodik, azóta például megengedett a szelfi is a rajongókkal, egy valamit azonban még a király által köztudottan imádott Katalin sem tehet, meg, ahogyan egyébként a többi családtag sem. Hogy miről is van szó, azt galériánkból megtudhatod!

Ahogyan a Mirror is írja, bár Katalin a világ egyik leghíresebb, legismertebb és legkedveltebb nője, mégsem tehet meg egy olyan egyszerű és mindennapi dolgot, mint a többi sztár vagy akár egy átlagember.
Kattints a további képekért!

Romantikus oka van annak, hogy július 4-e különleges nap Harrynek és Meghannak, aminek történetét maga a herceg mesélte el önéletrajzi könyvében.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Ha így készíted a burgonyapürét a továbbiakban, akkor számíthatsz rá, hogy az egész család repetázni fog belőle, és másnapra már tuti nem marad a mennyei köretből.
Sztárok
A hercegné a minap egy gálán járt Los Angelesben Harry herceg nélkül, és bizony meglehetősen kitett magáért, már ami a kinézetét illeti.
Sztárok
Ahogyan a Cheat Sheet is írja, Harry egykori testőre kitálalt, és bevallotta, mi az oka annak, hogy a trónörökös roppant mód irigykedik öccsére a mai napig.