Soha többé nem kell burgonyát hámoznod, ha beveted ezt a konyhai trükköt

Egy anyuka őrülten jó burgonyahámozási hacket mutatott be. Özönlöttek is rá a lájkok, mivel mindenki életét megkönnyítette.

Megspórolhatod az időt, amit a burgonya meghámozásával töltesz

Az emberek sokszor csodálkoznak, hogy a burgonya milyen régóta velünk van. Anno a dél-amerikai Andokban 8000 évvel ezelőtt háziasították, és az 1500-as évek közepén hozták Európába. Azóta a burgonya a világ számos részén alapvető élelmiszer lett.

A betűjelzések továbbra is segíthetnek, ha a boltban válogatunk a krumplik között. Az A általában salátának való, a B főzésre, míg a C akkor, ha sültkrumplit szeretnénk készíteni belőle.

Ha már megvettük, utáljuk őket megpucolni. A galériánkban azonban most olyan konyhai hacket mutatunk, amitől le fog esni az állad.

Tegyük hozzá, ha egy krumplinak nagyon vékony a héja, akkor érdemes rajta hagyni. Elég csak alaposan megtisztítani, és már hozzá is láthatunk az elkészítéséhez. Sütőben lesz az igazán isteni.
Kattints a további képekért!

A magyarok is egyszerűen megőrülnek a burgonyáért. Lehet főtt, rakott, sült, az teljesen mindegy, mert bármennyit meg tudunk belőle enni.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Sztárok
Vasárnap este a Sztárbox hatodik negyeddöntőjében a férfi könnyűsúly, a férfi középsúly és a férfi nehézsúly kategória egy-egy versenyzője mérkőzik meg egymással a ringben. A nézők közül sokan...
Sztárok
Habár idehaza sokan még nem ismerik a nevét, a világot egyre jobban uralja az az énekesnő, akinek az idei év egyik nagy slágerét is köszönhetjük.
Sztárok
Bár első látásra meg nem mondanánk a két nőről, hogy testvérek, hiszen nem igazán hasonlítanak egymásra, vitathatatlan, hogy mindketten a maguk módján csinosak, és valódi természetes szépségek.