Hosszú és dús pillák: Minden, amit a szempilla liftingről tudnod kell

Nem kell többé bajlódnod a szempillaspirállal és a műszempillával.

Hosszan tartó igéző tekintet

Mindenki hosszú, dús, tündöklő szempillákról álmodozik. A műszempilláktól eltérően a szempilla lifting egy olyan kozmetikai kezelés, amely a természetes szempillákat hivatott kiemelni anélkül, hogy bármilyen művi szálat hozzáadna, és a legjobb az egészben, hogy az eredmény heteken át tart. A tudatos arcápolást kedvelő nők azért is szeretik, mert így szempillaspirál használata nélkül is rövid idő alatt látványos és ívelt szempillákat, és igéző tekintet érhetnek el.

De mi történik pontosan a szempilla lifting során és hosszú távon milyen eredményt érhetsz el vele? Kattints a galériára és kiderül!

Ahogy minden kozmetikai kezelés, a szempilla lifting is konzultációval kezdődik, ahol el kell dönteni a szempilla hosszát, erősségét és a kívánt göndörítési szintet. Ezután a kozmetikus felkészíti a szempillákat a kezelésre. Megtisztítja a pillákat, eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket. Ezután védőpárnácskákat vagy tapaszokat helyez a szem alá és egy ívelt szilikon formát ragaszt a felső szemhéjra, a lehető legközelebb a szempillavonalhoz, majd a szempillákat a szilikonforma tetején lévő ragasztóra fésüli fel.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: instyle.com, skinandmore.com

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Ahogyan a Cheat Sheet is írja, Harry egykori testőre kitálalt, és bevallotta, mi az oka annak, hogy a trónörökös roppant mód irigykedik öccsére a mai napig.
Sztárok
Vasárnap este a Sztárbox hatodik negyeddöntőjében a férfi könnyűsúly, a férfi középsúly és a férfi nehézsúly kategória egy-egy versenyzője mérkőzik meg egymással a ringben. A nézők közül sokan...
Sztárok
Habár idehaza sokan még nem ismerik a nevét, a világot egyre jobban uralja az az énekesnő, akinek az idei év egyik nagy slágerét is köszönhetjük.