Hivatalos: hamarosan visszatér Dexter, de nem olyan formában, mint gondolnád

A rajongók nemsokára ismét belecsobbanhatnak Dexter kalandjaiba, mivel a SkyShowtime-on érkezik a sorozat előzménye, a Dexter: Original Sin. Ne kiabáljuk el, de remélhetőleg hozni fogja azt a szintet, mint az eredeti széria.

Van mit helyrehozni, mivel a Dexter végét rengeteg rajongó szerint elrontották

Sokan nem tudják, de Michael C. Hall már a Sírhant művek című HBO-s sorozatban is nagyot villantott, de hát a világsiker a Dexter hozta meg a számára. A szerepért hat alkalommal jelölték Emmy-díjra és öt alkalommal Golden Globe-ra, de csak az utóbbit tudta bezsebelni.

A Dexter nyolc évad után ért véget 2014-ben, de a nézők nagyon elégedetlenek voltak a lezárással, így a széria visszatért egy miniévadra. Clyde Phillips showrunner mindent megpróbált, de nem tudta kielégíteni a rajongók igényeit, akik ismét lehúzták a záróepizódot.

Butaság lett volna ezt az egészet erőltetni, de most érkezik az előzménysorozat, ami sebtapasz lehet, és Phillips ezzel új esélyt kap.

A SkyShowtime nem olyan rég hivatalosan megerősítette, hogy új saját gyártású drámasorozata, a Dexter: Original Sin hamarosan megérkezik a streaming szolgáltató kínálatába.
Kattints a további képekért!

Jessica Albától valamilyen romantikus vígjátékot várt volna az ember, de mégis egy akció-thrillerben tér vissza. Minőségben nem, de nézettségen tarol a magyar Netflixen az alkotás.

Leadfotó: SkyShowtime

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
A rajongók már kezdenek találgatni, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence képes lesz-e olyan messzire jutni, mint Krausz Gáborék.
Sztárok
Beyoncénak és testvérének, Solange-nak volt kitől örökölniük a szépségüket: édesanyjuk, Tina rendkívül vonzó nő, azt pedig egyáltalán nem mondanánk meg róla, hogy 70 éves.
Fashion&Beauty
Katie Holmes stílusából rengeteget lehet inspirálódni, főleg ha réteges öltözködésről van szó, hiszen az általa viselt darabokat nagy alapossággal és kiváló érzékkel válogatja össze – a végeredmény...