Lifestyle

Gyomorforgató, mit halászott ki a nő a pasija ágya alól: miután abbahagyta a zokogást, rögtön a szakítás mellett döntött

A 30 éves nő úgy érzi, feloldhatatlannak tűnő patthelyzetbe került.

Homokszem a fogaskerekek között

Senki sem szeret a szerelme használati tárgyai, személyes holmijai közt kutakodni: az ilyesmi köztudottan a kóros bizalomhiány, a féltékenység egyértelmű jele. Voltaképpen nincs is rá szükség, hiszen aki megcsalja a partnerét, az előbb-utóbb úgyis lebuktatja majd magát - az esetek túlnyomó többségében legalábbis mindig homokszem kerül a fogaskerekek közé. Hihetetlen történetet osztott meg a Reddit felületén egy 30 éves nő, aki hosszú ideig azt hitte, tökéletes párkapcsolatban él, aztán egy napon olyasmit talált a szerelme ágya alatt, aminek nem szabadott volna ott lennie - írja a Mirror. A nő kétségbeesett zokogásban tört ki, amikor megtalálta a szóban forgó tárgyat. Hogy mi is volt az? Lapozz: galériánkból kiderül!

A nő egy melltartót talált a társa ágya alatt. Az első gondolata természetesen rögtön az volt, hogy a férfi egy másik hölggyel hancúrozott a szerelmi fészkükben.
Kattints a további képekért!

A pasas ritkán ebédel nyilvános helyen, most azonban - a rendhagyó körülmények miatt - beugrott egy bárba, hogy elfogyasszon két szendvicset. Nem akart hinni a szemének, amikor kezébe vette a számlát.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Sztárok
A rajongók már kezdenek találgatni, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence képes lesz-e olyan messzire jutni, mint Krausz Gáborék.
Sztárok
Beyoncénak és testvérének, Solange-nak volt kitől örökölniük a szépségüket: édesanyjuk, Tina rendkívül vonzó nő, azt pedig egyáltalán nem mondanánk meg róla, hogy 70 éves.
Fashion&Beauty
Katie Holmes stílusából rengeteget lehet inspirálódni, főleg ha réteges öltözködésről van szó, hiszen az általa viselt darabokat nagy alapossággal és kiváló érzékkel válogatja össze – a végeredmény...