Olyan nyomozót keresnek, aki szellemekre vadászna egy szigeten, még az utazást is fizetik

A legőrültebb állajánlatokat kínálja Tasmania, akik az utazást is fizetik, csak valaki szellemekre vadásszon egy elhagyatott elmegyógyintézetben.

Nagyon para, ezért is keresnek paranormális nyomozót

Tasmania elindított egy "furcsa munkahelyek" kezdeményezést, hogy fellendítse a turizmust a téli hónapokban.

Az ausztrál szigetállam lehetőséget kínál az embereknek, hogy különleges állásokat töltsenek be. Ezek között van paranormális nyomozó is. Nagyjából úgy érezhetnénk magunkat, mint Mulder és Scully az X-aktákban.

Milyen különleges állásokra lehet még pályázni, azt a galériánkban leplezzük le, ahogyan azt is, hogy mennyi fizetés jár ezekért!

Tasmania olyan bevállalós turistákat keres, akik ki akarnak szakadni a hétköznapokból. Náluk a tél májustól augusztusig tart. Ilyenkor sincs túl hideg, olyan, mintha őszi időjárásba csöppennénk.
Kattints a további képekért!

Nagy bejelentéseket tett a Wizz Air, amik közül az egyik, hogy rövid menet idővel juthatsz el egy különleges országba, ami a pénztárcádat is kímélni fogja.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Home&Design
Ahogy a természet lassan felölti gazdag őszi ruháját, egyre nagyobb vágyat érzünk, hogy otthonunkat is átjárja a változás szele.
Lifestyle
Sok érdekes történetet mutatott már be az X-Faktor az embereknek, és most itt van az újabb csoda. Majkáék állva tapsolták meg a tehetséget!
Sztárok
Sajnos ma már kicsit kihalóban vannak a kvízműsorok, de akinek hiányzik az a műfaj, annak hétfőn és kedden esténként mindenképpen erre a csatornára kell kapcsolnia!