Lifestyle

Csak két szendvicset rendelt a férfi a bárban: majdnem a földre ájult, amikor a pincér kivitte a számlát

A pasas ritkán ebédel nyilvános helyen, most azonban - a rendhagyó körülmények miatt - beugrott egy bárba, hogy elfogyasszon két szendvicset. Nem akart hinni a szemének, amikor kezébe vette a számlát.

Angolosan akart távozni, de a pincér meghiúsította a tervét

Az 58 esztendős walesi férfi, Leigh Keystone viszonylag ritkán étkezik nyilvános helyen, ám nemrégiben - egy üzleti megbeszélést követően - úgy határozott, beugrik egy bárba, hogy harapjon valamit. Emberünk nem bonyolította túl az ebédet: csupán két szendvicset és némi italt rendelt magának. Ebből is kitűnik, hogy nem akart túl sok időt szánni az étkezésre: az volt a terve, hogy villámgyorsan bevágja a szendvicseket, aztán angolos gyorsasággal távozik is a helyszínről. Csakhogy amikor a pincér kihozta a számát, Leigh kis híján a földre ájult - írja a Mirror.

A számlán szereplő összeg kis híján szívszélhűdést okozott a férfinél: egyszerűen nem akarta elhinni, hogy ilyesmi létezhet!
Kattints a további képekért!

A két ember kapcsolata korábban sem volt tökéletes, de a megalázott feleség úgy érzi, ezt a ballépést már nem bocsáthatja meg a férjének.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Lifestyle
Ha az alábbi jegyek közé tartozol, most lesz érdemes befektetned. A csillagok csupa jót ígérnek neked pénzügyi területen.
Utazás
Tíz százalékkal magasabbak lesznek az autópályadíjak július 1-je és szeptember 30-a között Horvátországban. A nyári tarifa nem vonatkozik a nehéz járművekre, autóbuszokra és kamionokra - írja az MTI...
Sztárok
A 37 éves modell újra megmutatta az Instagramon ritkán látott gyermekét, aki 2021-ben jött a világra.