Lifestyle

Tényleg karnyújtásnyira lehetünk az ingyenes Netflixtől, vagy merő ábránd az egész?

A streamingóriás évek óta azon töri a fejét, hogyan szélesíthetné felhasználói bázisát. Nyilvánvalóan ezt a célt szolgálta a jelszómegosztás betiltása, valamint a kiegészítő előfizetést "sújtó" plusz tarifa bevezetése is. A merész lépések meghozták a kívánt eredményt, de úgy tűnik, a Netflix mégsem elégedett a helyzettel.

Ingyenes Netflix? Azért van egy apró csavar a történetben

A Bloomberg nemrég arról adott hírt, hogy a Netflix most egy egészen új módszerrel próbálja kiszélesíteni ügyfélkörét. Felmerült, hogy a világ legnagyobb streamingplatformja ingyenesen elérhetővé teszi a szolgáltatásait az európai és az ázsiai piacon. A papíron felettébb ígéretesnek hangzó újítás egyetlen, de annál szomorúbb "szépséghibája", hogy a Netflixen ingyenesen szörfözgető felhasználók tekintélyes mennyiségű reklámot is kapnának a tartalmak mellé. Persze sokaknak még így is megérné kipróbálni a streamingszolgáltatás előfizetésmentes verzióját - a nagy kérdés már csak az, hogy van-e reális esély e meglepőnek - és elsőre szinte érthetetlennek - tűnő reform bevezetésére.

A Netflix Kenyában már tesztelte is az ingyenes modellt, de a kísérletet a streamingóriás tavaly év végén lezárta.
Kattints a további képekért!

A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Sztárok
Azt tudjuk jól, hogy az előadók közül Szikora Róbert is mindig őszintén elmondja, amit gondol. Most Azahriah, és a Valmar is a középpontba került.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, egy hercegnének mindent szabad, ez egyáltalán nem így van: Katalin még egy olyan egyszerű dolgot sem tehet meg, amit egyébként bármelyik ember szabadon csinálhat.
Egészség
Egy új tanulmány szerint több népszerű ételben és egy igencsak kedvelt italban is rákkeltő vegyi anyagokat találtak a tudósok.