A magyar Netflixen egy bérgyilkosos romantikus vígjáték tarol, és a cápák is eszik az embereket

A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.

Az a cápás film is tartja magát, amit Stephen King megdicsért

A Netflixnek nem kell félnie, mivel jelenlegi is ő az uralkodó a stream háborúban. A platformon nem meglepő módon továbbra is a Bridgerton a legnézettebb sorozat, és ezt követi a Geek Girl első évada.

Azonban mi a helyzet, ha most nincs kedved évadokat darálni? Nos, akkor jöhetnek a filmek!

A galériánkban ismét összeszedtük, hogy melyek a legnézettebb alkotások a magyar Netflixen. A cápákat egy bérgyilkosos film taszította le a trónról, ami inkább fekete komédia kicsit, mint romantikus vígjáték, de van benne szerelem is.

Egy jámbor professzor, aki felcsap kamubérgyilkosnak a rendőrség megbízásából, óriási slamasztikába kerül, amikor belebolondul egy ügyfelébe. A sztori dióhéjban ennyi, és tényleg egy agykikapcsolós alkotásról van szó. A bérgyilkos, aki nem is volt ráadásul cikkünk írásakor 7-es pontszámmal díszeleg az IMDb-n. Végre egy Netflix vígjáték, ami nem közepes értékelést kapott a közönségtől.
Kattints a további képekért!

Fejlődik a technika, és a gyártók is igyekeznek nyomást gyakorolni, hogy cseréld le a tévédet. A Netflix innentől nem lesz elérhető ezeken az eszközökön!

Leadfotó: Flickr

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Szalad az idő, mivel Szellő István nem rég ünnepelte az 57. születésnapját. A gyerekkorából is felidézett anno néhány emléket.
Home&Design
Egyre többfajta szúnyog kezd terjedni Magyarországon. Sajnos a kertünkben is elszaporodhatnak, ha felelőtlenek vagyunk.
Sztárok
Házassági problémáiról szóló pletykák közepette Jennifer Lopez egy olaszországi luxusüdülésen múlatta az időt barátaival, méghozzá egy merész nyakkivágású fehér fürdőruhában, ezzel is megmutatva Ben...