Újra divatba jött gyerekkorunk kedvenc lábbelije - le sem lehet robbantani a nőkről

Visszatért minden idők legmegosztóbb lábbelije!

Gyerekkorunk kedvenc lábbelije

Nincs olyan, akinek gyerekkorában ne lett volna klumpa papucsa, amiben kedvére kopogott végig az egész lakáson a szomszédok legnagyobb örömére. Nagyon úgy fest, hogy idén nyáron több retro trend, köztük ez is visszatér az utcai divatba, kicsit modernebb, extravagánsabb formában. A klumpa papucsok az utóbbi időben sokoldalú lábbeli opcióvá váltak, az olyan neves divatmárkák, mint a Chanel, a Gucci és a Louis Vuitton is beépítették őket a kollekcióikba. Ez a rendkívül kényelmes és mutatós lábbeli alkalmas a hétköznapi öltözékekhez és a kifinomultabb, divatos megjelenésekhez is, gyakran párosítják farmerrel, nyári ruhákkal, valamint maxi szoknyákkal. A modern klumpa papucsok különféle anyagokból készülnek, beleértve a kiváló minőségű bőrt, velúrt és akár vegán alternatívákat is, sőt az olyan díszítések, mint a szegecsek, hímzések vagy egyedi minták, is megjelennek rajtuk.

Kattints a galériára és nézd meg a szezon legtrendibb klumpa papucsait, és mutatjuk azt is, hogy mivel viseld őket:

A klumpa papucs egyik nagy előnye, hogy rendkívül sokoldalú és szinte bármilyen ruhadarabbal kombinálható.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Sztárok
A műsorvezető és a sztárséf régóta szoros kapcsolatot ápol egymással: az elmúlt években több televíziós produkcióban is együtt dolgoztak. Ördög Nóra most megnyerő őszinteséggel beszélt arról, milyen...
Sztárok
John Ashton 76 esztendősen távozott az élők sorából. A világhírű karakterszínész halála előtt néhány hónappal még feltűnt A Beverly Hills-i zsaru negyedik, a Netflix által bemutatott epizódjában.
Lifestyle
Ragyogó halloweeni képjátékkal kedveskedünk azoknak, akik már most tűkön ülve várják az őszi szezon talán legnépszerűbb ünnepét.