Utazás

A világ egyik legélhetőbb városa van a képen, az emberek 90%-a mégsem ismeri fel soha - mit gondolsz, neked menni fog?

A település korábban felkerült a világ legélhetőbb városainak illusztris listájára, sokan azonban még csak nem is hallottak róla. Te fel tudod ismerni néhány fotó alapján?

Távoli földrészre csábít a legújabb képrejtvényünk

Újabb körmönfont, de pokolian szórakoztató képrejtvénnyel rukkolunk elő. Most megint csavarunk egyet földrajzi tematikájú szériánkon: újra elhagyjuk egy kis időre Európát, hogy más kontinenseken barangolhassunk. Azt természetesen nem fogjuk előre elárulni, hogy jelenlegi fordulónkban melyik földrészre tévedünk, annyit azonban már most közölhetünk, hogy ezúttal egy olyan települést kell pár fotó alapján azonosítanod, melyet korábban a világ legélhetőbb városainak illusztris tízes listájára is beválogattak. Ugye már a képzeletbeli startvonalnál állsz? Ha igen, eszünkben sincs feltartóztatni: kattints gyorsan a galériára, és bizonyítsd be, hogy nem létezik nálad nagyobb földrajztudor!

Íme az első kép: nos, ez alapján megfogalmazódott már benned a biztosnak vélt tipp, vagy egyelőre még töprengsz?
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Sztárok
A rajongók már kezdenek találgatni, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence képes lesz-e olyan messzire jutni, mint Krausz Gáborék.
Sztárok
Beyoncénak és testvérének, Solange-nak volt kitől örökölniük a szépségüket: édesanyjuk, Tina rendkívül vonzó nő, azt pedig egyáltalán nem mondanánk meg róla, hogy 70 éves.
Fashion&Beauty
Katie Holmes stílusából rengeteget lehet inspirálódni, főleg ha réteges öltözködésről van szó, hiszen az általa viselt darabokat nagy alapossággal és kiváló érzékkel válogatja össze – a végeredmény...