Lifestyle

Az FBI-nak nyitott ajtót: megdöbbentő dolgot tudott meg férjéről a nő - Videó

Képtelenségnek tűnt minden, amit a nyomozók állítottak. Pláne többéves házasság után.

Diákszerelem

TikTok videóban hozta nyilvánosságra a történetét a TWN.hu híre szerint Bonnie Lou, aki elmesélte, hogy 17 éves korában ment hozzá Richardhoz, de semmit sem tudott a titkáról. "Maine államba költöztek, és eleinte minden rendben volt, de a férfi nagyon hamar átvette az irányítást, és ráébresztette a nőt arra, hogy milyen kötelességei vannak vele szemben feleségként” - mondta a nő a lap híre szerint. Háziasszonyként élt, érettségije nem volt, a párja meg nem engedte dolgozni. Miután 1989-ben San Diegóba költöztek, a férje viselkedése egyre rosszabb lett. "Az új lakhelyükön már arra kérte feleségét, hogy szerezzen munkát. Mivel a képzettségeinek nem talált megfelelőt, megengedte neki, hogy elkezdjen egy szépségipari tanfolyamot" - folytatódik a lap cikke. „Ez tényleg megnyitotta előttem a világot, és lehetővé tette, hogy kimozduljak otthonról és új barátokat szerezzek!” - mondta a nő, majd alig 3 évvel később ismét furcsa dolgok történtek. A férje arról érdeklődött, ha el kéne hagyniuk az országot, vele tartana-e. Hogy miért? Az utólag a feleségét is padlóra küldte. Részletekért lapozd fel a galériánkat!

A nő TikTok-története itt nem ért véget: Bonnie azt mondja, a következő napokban újabb részleteket mesél majd el, és könyvet is ír róla. Férje három nőt ölt meg, többet nem sikerült rábizonyítani. A férfi két napig szökésben is volt, a nővérét kereste fel, aki feldobta őt a rendőröknek. Amikor 2022 júniusában bekerítették, lelőtte magát.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Sztárok
Szalad az idő, mivel Szellő István nem rég ünnepelte az 57. születésnapját. A gyerekkorából is felidézett anno néhány emléket.
Home&Design
Egyre többfajta szúnyog kezd terjedni Magyarországon. Sajnos a kertünkben is elszaporodhatnak, ha felelőtlenek vagyunk.
Sztárok
Házassági problémáiról szóló pletykák közepette Jennifer Lopez egy olaszországi luxusüdülésen múlatta az időt barátaival, méghozzá egy merész nyakkivágású fehér fürdőruhában, ezzel is megmutatva Ben...