Visszatért a divatba a férfiak által legjobban gyűlölt ruhadarab

Ez minden férfi rémálma! Vagy mégsem?

Forró nyár, forrónadrág

Valószínűleg nem sok férfi fog ennek örülni, de újra divatba jött az extra rövid szárú rövidnadrág. Legalábbis ez volt a Gucci férfiruha-bemutatójának legimpozánsabb darabja a milánói divathéten, ahol a modellek színesebbnél-színesebb combvillantós rövidnadrágokban léptek a kifutóra. A rövidnadrágokat az 1950-es években kezdték rendszeresen viselni férfiak és nők egyaránt, majd a 70-es, 80-as években a sportosabb változatát olyan neves sztárokon lehetett látni, mint Elton John és John Travolta. A férfi forrónadrág a sármos ír színész, Paul Mescalnak és az énekes, Harry Stylesnak köszönhetően lett ismét népszerű, ugyanis az utóbbi időben számos alkalommal kapták őket lencsevégre ebben a nem sokat takaró ruhadarabban. Nem csoda, hogy rajonganak ezért a nadrágért, mivel mozgásszabadságot, kényelmet és ugyanazokat a stílusos előnyöket kínálja, mint bármelyik másik trend.

Kattints a galériára és nézd meg a Gucci divatbemutatóján készült képeket, illetve, hogy kedvenc sztárjaink hogyan viselik a nyár legújabb divatőrületét:

A Gucci férfi tavasz/nyár divatbemutatóján a rövidnadrágok domináltak.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: The Guardian

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Ragyogó halloweeni képjátékkal kedveskedünk azoknak, akik már most tűkön ülve várják az őszi szezon talán legnépszerűbb ünnepét.
Egészség
Karasi Dániel olyan témát hozott be ismét a köztudatba, amiről nagyon nehéz beszélni, és a többség kerüli. Azonban sokaknál eljön egy pont, amikor meg akarnak ismerkedni a halál gondolatával.
Utazás
Nyugtalanító közleménnyel jelentkezett az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.