Ránija felvette élete legfurább ruháját: a jordán királyné nagyot hibázott a rajongók szerint

Bár Ránija szinte sosem hoz rossz döntéseket, ha öltözködésről van szó, most mindenki kiakadt azon a ruhán, amit a minap a jordán király felesége viselt.

Vajon miért épp ezt választotta?

A nők többsége csak álmodozik egy olyan ruhatárról, mint amilyennel Ránija is rendelkezik: a királyné az évek során bebizonyította, hogy kifogástalan a stílusérzéke, és sokan irigylik is azért, mert megteheti, hogy a legdrágább, legminőségibb darabokat birtokolja. Nem meglepő tehát, hogy a jordán király csinos neje mindig tökéletes outfitekben mutatkozik - nos, a minap bebizonyította, hogy ő is képes hibázni, és egy olyan ruhát húzott magára, ami az emberek szerint nem csupán előnytelenül állt rajta, de maga az összeállítás sem volt egy olyan nagy eseményhez méltó, amin Ránija részt vett. Galériánkban mutatjuk a negatív kritikákkal illetett szettet!

Ránija és II. Abdullaj király a minap uralkodásuk ezüstjubileumát ünnepelték, Jordániában pedig bizony nagy nap volt ez, éppen ezért a királyi pár egy nyilvános, a tiszteletükre rendezett eseményen is rész vett.
Kattints a további képekért!

Az évek során Katalin több alkalommal is viselt már egy bizonyos szandált, ami állítólag a hercegné kedvence, és te is beszerezheted, ha valami igazán divatos darabra vágysz, ami minden ruhához illik.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Lifestyle
Bár legtöbbször negatív érzelemként jelenik meg, a tudomány bebizonyította, hogy komoly pozitív hatásai lehetnek a társas kapcsolatainkra és a személyes felelősségérzetünkre.
Sztárok
Ma már egyáltalán nem számít furcsaságnak, ha valaki valaki őszintén vállalja, hogy nem vágyik családalapításra, s nincs ez másképp a legnagyobb sztárok világában sem.
Lifestyle
Egy szakítás mindig fájdalmas, ilyenkor hajlamosak vagyunk magunkba fordulni, és egyfolytában azon rágódni, hogy mit kellett volna másképp csinálnunk. Ugye tudod, hogy ez így nem mehet tovább?