Jennifer Lopezt képtelenség letaszítani a trónról a magyar Netflixen, de egy misztikus thriller is nagyon pörög

Ismét összegyűjtöttük neked, hogy mik a magyar Netflix legnézettebb alkotásai. Természetesen Jennifer Lopez filmje még mindig első, de váratlan ezüstérmes tűnt fel a semmiből.

A lengyel thrillert imádják a nézők

A sorozatok és a filmek mellett egyre több játék közül válogathatnak a Netflix előfizetői. Az androidos és iOS-es katalógus folyamatosan bővül majd az új címekkel.

Közben régi terv, hogy a hat évad után lezárult Peaky Blinders egész estés filmben kapja meg a befejezést. Ezt a Netflix be is vállalta, és ősszel kezdik majd a forgatást.

Most azonban nézzünk szét a galériánkban, hogy melyek a legfelkapottabb filmek, amikre a magyarok kattintgatnak!

Továbbra sem tudjuk, hogy mi újság Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolatával, aminek valószínűleg válás lesz a vége, ha a pletykákra támaszkodunk. Az énekesnő mindenestre az új Netflixes filmje, az Atlas népszerűsítésével volt elfoglalva az utóbbi időben. Ez Magyarországon is jól megy, mivel második hete aranyérmes. Ki gondolta volna, hogy Lopez egyszer akció sci-fiben fog játszani, de hát ez is megtörtént!
Kattints a további képekért!

Jennifer Lopez nyilvános eseményen vett részt, mivel az új Netflixes filmjét népszerűsítette. Benne volt a levegőben, hogy lesz egy bevállalós riporter, aki inkább a válásról fogja faggatni.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Dakota Johson újabb szenzációt keltett a megjelenésével: a színésznő ezúttal a milánói divathéten nyűgözött le mindenkit, ruhája ugyanis nem sokat hagyott a képzeletre.
Sztárok
Bár nem valószínű, hogy erre a közeljövőben sor kerülne, ám ha Meghan és Harry mégis úgy döntenének, hogy szeretnének kibékülni Károlyékkal és Vilmosékkal, akkor a hercegnének meg kéne tennie egy...