Tudtad? Ezért ne egyél soha édességet szex előtt

Ne kövesd el ezt a hibát, ha emlékezetes együttlétre vágysz!

Szex előtt egy kis cukor? Inkább ne!

A hálószobában is megédesítenéd az intim perceket egy kis süteménnyel vagy édességgel? Nem feltétlenül jó ötlet, a cukor ugyanis nem tesz jót a nemi hormonoknak.

Az édességfogyasztás - avagy cukor bármilyen formában - nem csak cukorbetegséghez vagy plusz kilókhoz vezethet, de romboló hatással van nemi életedre is - írja a NőiPortál. A férfiak merevedési problémákkal szembesülhetnek a szénsavas italokban található cukortól, ami ráadásul mindenféle vegyszerrel van elegyítve, a nők pedig akár a terméketlenség kockázatának is kitehetik magukat a túlzott cukorfogyasztással, melyre az orvosok gyakran figyelmeztetnek is.

Részletek a galériában!

Köztudott, hogy felesleges cukor zsírrá alakul át, amely súlyosan befolyásolhatja a SHBG (sex hormone binding globulin) termelést. Ez a hormon valójában a vérben található egyik fehérje, ami a májban szintetizálódik. Szerepe a tesztoszteron és az ösztrogén közötti egyensúlyteremtés, ami elengedhetetlen a kiegyensúlyozott nemi élethez.
Kattints a további képekért!

Ezt a flörtölési technikát azok is bátran alkalmazhatják, akik nehezen kommunikálják tetszésüket.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Sztárok
Jason Momoa és Lisa Bonet ritkán látott fia, a 15 éves Nakoa-Wolf ha akarná, sem tudná letagadni édesapját, sőt: a tinédzser egy az egyben úgy néz ki, mint az Aquaman sztárja.
Utazás
Egy új globális felmérésből kiderült, hogy melyek azok a legfurcsább tárgyak, amiket a vendégek az idei utazásaik során ott felejtettek a szállodai szobákban — és ezek közül néhánytól biztos leesik...
Lifestyle
Egy mosoly ugyan kedvességet és pozitivitást sugallhat a mindennapokban, de az igazolványképeken inkább zavaró tényezőnek számít.