Sárközi Ákos lányának már el is kezdtek udvarolni, a séf pedig ledöbbent, hogy mi a fiú szakmája

Sárközi Ákos és a felesége, Sárközi Évi között most is az a szerelem dúl, mint a legelején. Most egy igen pörgős időszakot hagytak maguk mögött.

A Konyhafőnök zsűritagja a párját igazi múzsának tekinti

Sárközi Ákos és felesége, Éva 2019-ben házasodtak össze, szerelmük pedig megingathatatlan azóta.

A kapcsolatuk kezdetén az okozta a legnagyobb nehézséget, miképp fognak majd mozaikcsaládként összeolvadni. Michelin-csillagos séf egy lányt, a festőművész pedig egy lányt és egy fiút hozott magával.

Sárközi Ákos úgy érzi, mintha mindig is ismerték volna egymást. A galériánkban megmutatjuk, hogyan áll most a kapcsolatuk, és ki udvarol a Michelin-csillagos séf lányának.

Elég robotolós időszakot hagyott maga mögött Sárközi Ákos és felesége, Sárközi Évi. Most ért véget a Gourmet Fesztivál, ami Ákoséknak kiemelten fontos program volt az évben.
Kattints a további képekért!

Nagyot veszített volna a világ ízek szempontjából, ha Sárközi Ákost nem sodorja az élet a gasztronómia felé.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Sztárok
Jason Momoa és Lisa Bonet ritkán látott fia, a 15 éves Nakoa-Wolf ha akarná, sem tudná letagadni édesapját, sőt: a tinédzser egy az egyben úgy néz ki, mint az Aquaman sztárja.
Utazás
Egy új globális felmérésből kiderült, hogy melyek azok a legfurcsább tárgyak, amiket a vendégek az idei utazásaik során ott felejtettek a szállodai szobákban — és ezek közül néhánytól biztos leesik...
Lifestyle
Egy mosoly ugyan kedvességet és pozitivitást sugallhat a mindennapokban, de az igazolványképeken inkább zavaró tényezőnek számít.