Lifestyle

Hallottál már a 15 perces szabályról? Hihetetlen újítást vezet be az Instagram, te sem tudsz majd betelni vele

Jóllehet az Instagramon a felhasználók elsősorban a különböző multimédiás tartalmak megosztására szorítkoznak, platformot rengetegen használják üzenetküldésre is. Nekik kedvez a csevegések világát megreformáló, friss újítás.

Milliók vártak már erre a pillanatra

Ha azt mondom, Instagram, elsőként bizonyára egy olyan közösségi médiás felület sejlik fel a szemeid előtt, amit a felhasználók különböző multimédiás tartalmak megosztására használnak. Valóban ez a platform elsődleges funkciója, de emellett rengetegen veszik igénybe az üzenetküldési funkciót is. Számukra érkezett most felettébb kedvező hír: az Instagram olyan újításról adott hírt, mely megreformálhatja a platformon belüli privát csevegések világát. Hogy miről is van szó? Nyisd meg galériánkat, rögtön elmondjuk!

Mostantól utólag javíthatók, szerkeszthetők lesznek a privát csevegésekben küldött üzenetek.
Kattints a további képekért!

Egy tini története megmutatja, hogy aki jól tudja üzemeltetni az Instagram-oldalát, az rengeteg pénzt tud vele termelni. Ehhez természetesen nem kell celebnek lenni.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
Dakota Johson újabb szenzációt keltett a megjelenésével: a színésznő ezúttal a milánói divathéten nyűgözött le mindenkit, ruhája ugyanis nem sokat hagyott a képzeletre.
Sztárok
Bár nem valószínű, hogy erre a közeljövőben sor kerülne, ám ha Meghan és Harry mégis úgy döntenének, hogy szeretnének kibékülni Károlyékkal és Vilmosékkal, akkor a hercegnének meg kéne tennie egy...