Tökéletes esküvői meghívóra vágysz? Akkor ezt a 4 alapvető szabályt kell betartanod

Az esküvő egyik legfontosabb kelléke az esküvői meghívó, mégis sokan nem tudják, hogy milyen alapvető követelményeket kell betartani az elkészítése során.

Ilyen a tökéletes esküvői meghívó

Megvan a dátum, lefoglaltátok a helyszínt, most itt az ideje, hogy foglalkozzatok az esküvői meghívókkal! Bár az esküvői meghívók stílusa és témája jelentősen függ a jegyespártól, de van néhány alapvető követelmény, amelyet mindenképpen fel kell tüntetnetek a meghívókon. Fontos, hogy az esküvői meghívókat úgy írjátok meg, hogy az tükrözze a személyiségeteket, és bátran adjátok hozzá a saját stílusotokat is, hogy igazán egyedivé váljon.

Kattints a galériára és mutatjuk, hogyan készíthettek tökéletes esküvői meghívót:

Minden esküvői meghívónak tartalmaznia kell az alábbi részleteket, függetlenül attól, hogy formális vagy informális hivatalos stílusú szöveget választotok: A házasodni készülő pár neve Az esküvő dátuma és időpontja A kérés a vendégek felé, hogy vegyenek részt az esküvőn Az esemény helyszíne A ceremónia és a fogadás részletei Öltözködési előírások RSVP kártya, vagyis visszajelzés a vendégek részéről, hogy részt vesznek-e az esküvőn vagy sem Fontos, hogy jelezzétek, ha az esküvőtök több részből áll, akkor az adott vendéget az egész ünneplésre, vagy csak a templomi szertartásra vagy csak az álló fogadásra várjátok. A félreértések elkerülése érdekében, nekik ilyenkor érdemes külön meghívót készíteni.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Hello!

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Fashion&Beauty
Kamilla királyné ezúttal nem fenséges estélyiben vagy tekintélyt parancsoló kosztümszettben keltett nagy szenzációt, hanem egy átlagos, mégis feltűnően csinos őszi ruhában.
Lifestyle
A Halak életében újra felbukkan egy régi nagy szerelme. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Egészség
Sokan nem is tudják, hogy mennyire fontos a D-vitamin a szervezet számára. Azonban miért kell szednünk ebben az időszakban?